NEXUS Üye Anil1x' Alıntı: :eek: ebene kaptirmaya kufur edesim geldi hazir moralimde bozukken bekle sen Genişletmek için tıkla ... küfür yok
Anil1x' Alıntı: :eek: ebene kaptirmaya kufur edesim geldi hazir moralimde bozukken bekle sen Genişletmek için tıkla ... küfür yok
shooter9112833 Üye .NeXuS.' Alıntı: Çocuğum Sen Doğduğunda Evde Şiddet mi Gördün de Böyle Oldun Genişletmek için tıkla ... Siz kimle konuşuyorsunuz?
.NeXuS.' Alıntı: Çocuğum Sen Doğduğunda Evde Şiddet mi Gördün de Böyle Oldun Genişletmek için tıkla ... Siz kimle konuşuyorsunuz?
NEXUS Üye Anil1x' Alıntı: :-) canim cekti azicik Genişletmek için tıkla ... öbür hesap dada canın çekmişti sonu banla bitti , kfahaa gibi sınısız banlanmada
Anil1x' Alıntı: :-) canim cekti azicik Genişletmek için tıkla ... öbür hesap dada canın çekmişti sonu banla bitti , kfahaa gibi sınısız banlanmada
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Yatiyom ben Genişletmek için tıkla ... Ben geldim gidiyorsun
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: Ben geldim gidiyorsun Genişletmek için tıkla ... Asla 04:30 anlasmamiz var giden olursa
The Nightmare' Alıntı: Ben geldim gidiyorsun Genişletmek için tıkla ... Asla 04:30 anlasmamiz var giden olursa
Anil1x Üye .NeXuS.' Alıntı: öbür hesap dada canın çekmişti sonu banla bitti , kfahaa gibi sınısız banlanmada Genişletmek için tıkla ... zaten zxdelemi sevindi simdi benim gitme vaktim geldi basliyorum
.NeXuS.' Alıntı: öbür hesap dada canın çekmişti sonu banla bitti , kfahaa gibi sınısız banlanmada Genişletmek için tıkla ... zaten zxdelemi sevindi simdi benim gitme vaktim geldi basliyorum
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Asla 04:30 anlasmamiz var giden olursa Genişletmek için tıkla ... O zaman anılda burda
The Shadow' Alıntı: Asla 04:30 anlasmamiz var giden olursa Genişletmek için tıkla ... O zaman anılda burda
The Shadow Üye BLooD_ReG' Alıntı: Gözlerim kapanıyor Genişletmek için tıkla ... Goz kapaklarini kesersem acilir
NEXUS Üye Anil1x' Alıntı: zaten zxdelemi sevindi simdi benim gitme vaktim geldi basliyorum Genişletmek için tıkla ... yav boşver değmez öbür hesabın süresi artar
Anil1x' Alıntı: zaten zxdelemi sevindi simdi benim gitme vaktim geldi basliyorum Genişletmek için tıkla ... yav boşver değmez öbür hesabın süresi artar