EBRU34 Üye :confused: The Shadow' Alıntı: Bende guc tusu + ses kisma cm rom kullandigim icin Sende de ya benimki gibidir ya da guc + orta tustur Genişletmek için tıkla ... rom ne
:confused: The Shadow' Alıntı: Bende guc tusu + ses kisma cm rom kullandigim icin Sende de ya benimki gibidir ya da guc + orta tustur Genişletmek için tıkla ... rom ne
Enpatsu Shakugan Üye BroGirl' Alıntı: :confused: rom ne Genişletmek için tıkla ... Telefonu kökten değiştiren birşey
The Shadow Üye BroGirl' Alıntı: :confused: rom ne Genişletmek için tıkla ... Telefonda kullandigin degisik android yazilimlari iste Bu foruma bosuna gelmedim bunlari anca 3 ayda ogrendim derin konular :rolleyes:
BroGirl' Alıntı: :confused: rom ne Genişletmek için tıkla ... Telefonda kullandigin degisik android yazilimlari iste Bu foruma bosuna gelmedim bunlari anca 3 ayda ogrendim derin konular :rolleyes:
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: tapatalk güzelmiş değişik gözüküyo forum Genişletmek için tıkla ... Aynen ve cok hizli
The Nightmare' Alıntı: tapatalk güzelmiş değişik gözüküyo forum Genişletmek için tıkla ... Aynen ve cok hizli
Enpatsu Shakugan Üye confused ne onuda çeksene merak ettim The Shadow' Alıntı: Aynen ve cok hizli Genişletmek için tıkla ... Nokiaya var mi
confused ne onuda çeksene merak ettim The Shadow' Alıntı: Aynen ve cok hizli Genişletmek için tıkla ... Nokiaya var mi
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: confused ne onuda çeksene merak ettim Nokiaya var mi Genişletmek için tıkla ...
The Nightmare' Alıntı: confused ne onuda çeksene merak ettim Nokiaya var mi Genişletmek için tıkla ...
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: confused ne onuda çeksene merak ettim Nokiaya var mi Genişletmek için tıkla ...
The Nightmare' Alıntı: confused ne onuda çeksene merak ettim Nokiaya var mi Genişletmek için tıkla ...
Enpatsu Shakugan Üye BroGirl' Alıntı: ezan okunuyor Genişletmek için tıkla ... Burda biraz sonra okunacak
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: Burda biraz sonra okunacak Genişletmek için tıkla ... Aynen :rolleyes: