Perfect! Üye -sena-' Alıntı: ben yine burdayım Genişletmek için tıkla ... yinemi sen ya neyse yeni gelenler hoş geldiniz nasılsınız --------------- Ekleme --------------- loss_pain' Alıntı: iyi ol tabi iyiyim bende misafirlerle uğraşıyorum Genişletmek için tıkla ... öyle bak misafirle uğraşmak zor tabi
-sena-' Alıntı: ben yine burdayım Genişletmek için tıkla ... yinemi sen ya neyse yeni gelenler hoş geldiniz nasılsınız --------------- Ekleme --------------- loss_pain' Alıntı: iyi ol tabi iyiyim bende misafirlerle uğraşıyorum Genişletmek için tıkla ... öyle bak misafirle uğraşmak zor tabi
Toffee Üye halil09' Alıntı: ayarlaman gerek yok profil ayarlarında ayarlanıyo Genişletmek için tıkla ... çok bilmiş anlattım ben ona msnde tekrar profilime giremem dedi
halil09' Alıntı: ayarlaman gerek yok profil ayarlarında ayarlanıyo Genişletmek için tıkla ... çok bilmiş anlattım ben ona msnde tekrar profilime giremem dedi
Perfect! Üye -sena-' Alıntı: abiymiş aramızdaki 2 senenin lafı mı olur bu konuda da sana çekmişim Genişletmek için tıkla ... 2 yaş çok önemli hem 2 değil 3 --------------- Ekleme --------------- feyza245' Alıntı: ama girebliorm lan ezmeyin beni Genişletmek için tıkla ... -sena-' Alıntı: ezmeyin feyzamı Genişletmek için tıkla ... kim eziyo ki
-sena-' Alıntı: abiymiş aramızdaki 2 senenin lafı mı olur bu konuda da sana çekmişim Genişletmek için tıkla ... 2 yaş çok önemli hem 2 değil 3 --------------- Ekleme --------------- feyza245' Alıntı: ama girebliorm lan ezmeyin beni Genişletmek için tıkla ... -sena-' Alıntı: ezmeyin feyzamı Genişletmek için tıkla ... kim eziyo ki
Toffee Üye 2 EKİM (doğumgünüm oluyo ) de 16 olcam 2 olcak işte karıştırma orayı bilmem feyza öyle dedi diye dedim heralde yapamıyo falan dediğimizi sandı
2 EKİM (doğumgünüm oluyo ) de 16 olcam 2 olcak işte karıştırma orayı bilmem feyza öyle dedi diye dedim heralde yapamıyo falan dediğimizi sandı
Perfect! Üye http://www.maxicep.com/site-hakkind...-bicimi-tercihlerini-secebilirler-389496.html buraya bi bak kimseyi ezmiyoruz
http://www.maxicep.com/site-hakkind...-bicimi-tercihlerini-secebilirler-389496.html buraya bi bak kimseyi ezmiyoruz
Toffee Üye haltie' Alıntı: Herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz ... bu arada yapmış