redfoxqq Üye The Nightmare' Alıntı: @The Shadow bizim gibi nicklere balıklama atlarlar genelde birçok yerde gördüm senin nickden Genişletmek için tıkla ... Warkingdomstaki nicklerm DeeP_ImpacT Destroyer StrikeR DarK_KnighT DarK_Flame Nasllar
The Nightmare' Alıntı: @The Shadow bizim gibi nicklere balıklama atlarlar genelde birçok yerde gördüm senin nickden Genişletmek için tıkla ... Warkingdomstaki nicklerm DeeP_ImpacT Destroyer StrikeR DarK_KnighT DarK_Flame Nasllar
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Andiriyor cidden Genişletmek için tıkla ... Formasından Torres olmadığı anlaşılır.
The Shadow' Alıntı: Andiriyor cidden Genişletmek için tıkla ... Formasından Torres olmadığı anlaşılır.
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Demek ki maxicep uyeleri bu nicki gormemis ya da alan birinin hesabi silinmis Bende alali fazla olmuyor en fazla 4-5 ay Genişletmek için tıkla ... Aynen hesabı silinmişde olabilir zaten her gün genelde 50 üyelik açılır yarısından çoğu çöp olur.
The Shadow' Alıntı: Demek ki maxicep uyeleri bu nicki gormemis ya da alan birinin hesabi silinmis Bende alali fazla olmuyor en fazla 4-5 ay Genişletmek için tıkla ... Aynen hesabı silinmişde olabilir zaten her gün genelde 50 üyelik açılır yarısından çoğu çöp olur.
The Shadow Üye Mertcenkk' Alıntı: Warkingdomstaki nicklerm DeeP_ImpacT Destroyer StrikeR DarK_KnighT DarK_Flame Nasllar Genişletmek için tıkla ... Light olsa ne olur yani iste bunu hic anlamiyorum
Mertcenkk' Alıntı: Warkingdomstaki nicklerm DeeP_ImpacT Destroyer StrikeR DarK_KnighT DarK_Flame Nasllar Genişletmek için tıkla ... Light olsa ne olur yani iste bunu hic anlamiyorum
Enpatsu Shakugan Üye Mertcenkk' Alıntı: Warkingdomstaki nicklerm DeeP_ImpacT Destroyer StrikeR DarK_KnighT DarK_Flame Nasllar Genişletmek için tıkla ...
Mertcenkk' Alıntı: Warkingdomstaki nicklerm DeeP_ImpacT Destroyer StrikeR DarK_KnighT DarK_Flame Nasllar Genişletmek için tıkla ...
redfoxqq Üye The Shadow' Alıntı: Light olsa ne olur yani iste bunu hic anlamiyorum Genişletmek için tıkla ... Biz karanlık taraftk olmm kötüyü oynuyodm oralarda . Yabancılara zulmediyodum
The Shadow' Alıntı: Light olsa ne olur yani iste bunu hic anlamiyorum Genişletmek için tıkla ... Biz karanlık taraftk olmm kötüyü oynuyodm oralarda . Yabancılara zulmediyodum
The Shadow Üye Mertcenkk' Alıntı: Biz karanlık taraftk olmm kötüyü oynuyodm oralarda . Yabancılara zulmediyodum Genişletmek için tıkla ...
Mertcenkk' Alıntı: Biz karanlık taraftk olmm kötüyü oynuyodm oralarda . Yabancılara zulmediyodum Genişletmek için tıkla ...
The Shadow Üye BroGirl' Alıntı: Striker guzel nickmis :himm Genişletmek için tıkla ... Bos degildir sanmam
EBRU34 Üye The Shadow' Alıntı: Bos degildir sanmam Genişletmek için tıkla ... Strikergirl yaparim bende
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Niye güldün kötü mu oyun senin için
redfoxqq Üye The Nightmare' Alıntı: eskiden legend online oynardım Genişletmek için tıkla ... Ben wk oynadm bi daha başlamam çok bağımlılık yapıyo ayrıca millet oyuna parayı basıyo hiç zevki kalmıyo ben de korkak oynayamam ne öyle ordusu var diye ezik ezik oynayacaz 20 hesap açıp bi haftada 35k ordu yapmıştm :P ne rezillik
The Nightmare' Alıntı: eskiden legend online oynardım Genişletmek için tıkla ... Ben wk oynadm bi daha başlamam çok bağımlılık yapıyo ayrıca millet oyuna parayı basıyo hiç zevki kalmıyo ben de korkak oynayamam ne öyle ordusu var diye ezik ezik oynayacaz 20 hesap açıp bi haftada 35k ordu yapmıştm :P ne rezillik
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: Niye güldün kötü mu oyun senin için Genişletmek için tıkla ... Hic oynamadim ki Oynayan arkadaslarim vardi ordan biliyom. Ben genelde fm takilirim
The Nightmare' Alıntı: Niye güldün kötü mu oyun senin için Genişletmek için tıkla ... Hic oynamadim ki Oynayan arkadaslarim vardi ordan biliyom. Ben genelde fm takilirim
UpOneTR Üye The Nightmare' Alıntı: eskiden legend online oynardım Genişletmek için tıkla ... Bi 2 saat önce yükledim telefona 20lv yaptim oyundan ciktim tekrar girdim kaydetmemis hevesim kırıldı bende sildim bidaha da baslamam
The Nightmare' Alıntı: eskiden legend online oynardım Genişletmek için tıkla ... Bi 2 saat önce yükledim telefona 20lv yaptim oyundan ciktim tekrar girdim kaydetmemis hevesim kırıldı bende sildim bidaha da baslamam