NEXUS Üye The Nightmare' Alıntı: benim abim yok kardeşim var abi benim hahahaha Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Etiketlemediğiniz sürece sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... üyeliğinin adı neydi
The Nightmare' Alıntı: benim abim yok kardeşim var abi benim hahahaha Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Etiketlemediğiniz sürece sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... üyeliğinin adı neydi
TheNightMare. Üye mürteza16' Alıntı: Etiketlemediğiniz sürece sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... Nick'i ne :
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: karanlık birşeydi ama Genişletmek için tıkla ... . .NeXuS.' Alıntı: yarbay mı Genişletmek için tıkla ... Binbaşı
The Nightmare' Alıntı: karanlık birşeydi ama Genişletmek için tıkla ... . .NeXuS.' Alıntı: yarbay mı Genişletmek için tıkla ... Binbaşı
Enpatsu Shakugan Üye .NeXuS.' Alıntı: Karanlık97 mi? Genişletmek için tıkla ... Maytap geçiyom hemen atlıyon
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: Maytap geçiyom hemen atlıyon Genişletmek için tıkla ... .NeXuS.' Alıntı: @karanlık-lord ? değil Genişletmek için tıkla ... Uzaktan yakından alakası yok .
The Nightmare' Alıntı: Maytap geçiyom hemen atlıyon Genişletmek için tıkla ... .NeXuS.' Alıntı: @karanlık-lord ? değil Genişletmek için tıkla ... Uzaktan yakından alakası yok .
NEXUS Üye mürteza16' Alıntı: Uzaktan yakından alakası yok . Genişletmek için tıkla ... rütbesini kutladın mı