Invoke Üye Anil-D' Alıntı: benim sarj 3 telefon 39 derece sicak rom yedi yeni Genişletmek için tıkla ... ne diyon la -qarapapaq-' Alıntı: ne diyon la Genişletmek için tıkla ... anladım tamam
Anil-D' Alıntı: benim sarj 3 telefon 39 derece sicak rom yedi yeni Genişletmek için tıkla ... ne diyon la -qarapapaq-' Alıntı: ne diyon la Genişletmek için tıkla ... anladım tamam
Anil-D Üye -qarapapaq-' Alıntı: 39 derece sıcak mı oluyor ? Genişletmek için tıkla ... rom yerse sarjda az olursa oluyor
-qarapapaq-' Alıntı: 39 derece sıcak mı oluyor ? Genişletmek için tıkla ... rom yerse sarjda az olursa oluyor
Invoke Üye Anil-D' Alıntı: rom yerse sarjda az olursa oluyor Genişletmek için tıkla ... bence normal sıcaklık 0MG90' Alıntı: Ben 43 ü gördüm Desire C de Genişletmek için tıkla ... ben bataryayı eritti xperia rayde
Anil-D' Alıntı: rom yerse sarjda az olursa oluyor Genişletmek için tıkla ... bence normal sıcaklık 0MG90' Alıntı: Ben 43 ü gördüm Desire C de Genişletmek için tıkla ... ben bataryayı eritti xperia rayde
Enpatsu Shakugan Üye 0MG90' Alıntı: Yanlış cevap vermişim tam yersi olacak Genişletmek için tıkla ... Ha daha almadın yani
0MG90' Alıntı: Yanlış cevap vermişim tam yersi olacak Genişletmek için tıkla ... Ha daha almadın yani
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: bence normal sıcaklık ben bataryayı eritti xperia rayde Genişletmek için tıkla ... Buzluga atıyom ben ısınınca
-qarapapaq-' Alıntı: bence normal sıcaklık ben bataryayı eritti xperia rayde Genişletmek için tıkla ... Buzluga atıyom ben ısınınca
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: Buzluga atıyom ben ısınınca Genişletmek için tıkla ... xperia z1c olsa atarsın suya.
0MG90 Üye The Nightmare' Alıntı: Ha daha almadın yani Genişletmek için tıkla ... Alacam inşallah hayırlısı
Enpatsu Shakugan Üye 0MG90' Alıntı: Alacam inşallah hayırlısı Genişletmek için tıkla ... Elinde ne var .
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: xperia z1c olsa atarsın suya. Genişletmek için tıkla ... Düşündüm ama duman falan çıkar foss diye falan. Riskli
-qarapapaq-' Alıntı: xperia z1c olsa atarsın suya. Genişletmek için tıkla ... Düşündüm ama duman falan çıkar foss diye falan. Riskli
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: Düşündüm ama duman falan çıkar foss diye falan. Riskli Genişletmek için tıkla ... duman mı?
0MG90' Alıntı: Düşündüm ama duman falan çıkar foss diye falan. Riskli Genişletmek için tıkla ... duman mı?
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: duman mı? Genişletmek için tıkla ... G2 klavyesi iste nasıl çeviriyor psikopat