kol@j Üye ஐ๑göкнαη๑ஐ;2695091' Alıntı: ailede kimse kalmamış ben de yatym bari ... iyi geceler güzel rüyalar görün Genişletmek için tıkla ... teşekkürler... herkeste yatmak için herkesin gitmesini bekliyor sanki...benim gibi... gecenin en sonuncusu olmak hoş bir his. Love Prince' Alıntı: ben buralardayım Genişletmek için tıkla ... sende git kardeş, dükkanı ben kapatmak isitiyorum...
ஐ๑göкнαη๑ஐ;2695091' Alıntı: ailede kimse kalmamış ben de yatym bari ... iyi geceler güzel rüyalar görün Genişletmek için tıkla ... teşekkürler... herkeste yatmak için herkesin gitmesini bekliyor sanki...benim gibi... gecenin en sonuncusu olmak hoş bir his. Love Prince' Alıntı: ben buralardayım Genişletmek için tıkla ... sende git kardeş, dükkanı ben kapatmak isitiyorum...
kol@j Üye Love Prince' Alıntı: 15 dakkaya gidicem dükkanı o zaman kapatırsın Genişletmek için tıkla ... sağol kardeş... hayırlı sahurlar..
Love Prince' Alıntı: 15 dakkaya gidicem dükkanı o zaman kapatırsın Genişletmek için tıkla ... sağol kardeş... hayırlı sahurlar..
Love Prince Üye kolaj06' Alıntı: sağol kardeş... hayırlı sahurlar.. Genişletmek için tıkla ... sağolasın sizede hayırlı sahurlar ben çıkıyorum dükkan size emanet
kolaj06' Alıntı: sağol kardeş... hayırlı sahurlar.. Genişletmek için tıkla ... sağolasın sizede hayırlı sahurlar ben çıkıyorum dükkan size emanet
levasinay Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Günaydın millet Bu mutlu günümde hepinizi saygı ile selamlıyorum : Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Enes abi neden mutlusun
TuRkiShCowboy' Alıntı: Günaydın millet Bu mutlu günümde hepinizi saygı ile selamlıyorum : Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Enes abi neden mutlusun
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Olm Ramazan bitiyor lan Son sahura kalktım artık adam gibi uyuduğum günlere geri dönecem Merhaba Mehmet Abi, sen uğrar miydin yaa
Olm Ramazan bitiyor lan Son sahura kalktım artık adam gibi uyuduğum günlere geri dönecem Merhaba Mehmet Abi, sen uğrar miydin yaa
levasinay Üye Mehmet' Alıntı: Hoşbulduk Yasin nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim Mehmet abi sen nasılsın