Mert Üye halil09' Alıntı: kovuldun hadi git Genişletmek için tıkla ... Sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum
halil09' Alıntı: kovuldun hadi git Genişletmek için tıkla ... Sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum
Perfect! Üye loss_pain' Alıntı: ee çözüldü mü sorun Genişletmek için tıkla ... çözüldü şimdi merti bekliyom kimi öpecek bakalım --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: Sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum Genişletmek için tıkla ... tamam benim için daha iyi tazminat bana kalır
loss_pain' Alıntı: ee çözüldü mü sorun Genişletmek için tıkla ... çözüldü şimdi merti bekliyom kimi öpecek bakalım --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: Sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum Genişletmek için tıkla ... tamam benim için daha iyi tazminat bana kalır
Mert Üye halil09' Alıntı: çözüldü şimdi merti bekliyom kimi öpecek bakalım --------------- Ekleme --------------- tamam benim için daha iyi tazminat bana kalır Genişletmek için tıkla ... Dükkanın vergilerini ödemediğini biliyorum. Seni şikayet edecem
halil09' Alıntı: çözüldü şimdi merti bekliyom kimi öpecek bakalım --------------- Ekleme --------------- tamam benim için daha iyi tazminat bana kalır Genişletmek için tıkla ... Dükkanın vergilerini ödemediğini biliyorum. Seni şikayet edecem
Revengeful Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: İzlemez miyim Bir ara gerçekten adama sahnede tecavüz edecek sandım ya Adamlar resmen deli, her şeyi beklerim... Der Meister dinliyorum Genişletmek için tıkla ... 25-26-27 Haziran'da İnönü'de konserleri vardı. Sanırım oradada aynı şeyi yapmışlar xD Ama düzenek supermis
Praetor' Alıntı: İzlemez miyim Bir ara gerçekten adama sahnede tecavüz edecek sandım ya Adamlar resmen deli, her şeyi beklerim... Der Meister dinliyorum Genişletmek için tıkla ... 25-26-27 Haziran'da İnönü'de konserleri vardı. Sanırım oradada aynı şeyi yapmışlar xD Ama düzenek supermis
Perfect! Üye Mert' Alıntı: Dükkanın vergilerini ödemediğini biliyorum. Seni şikayet edecem Genişletmek için tıkla ... güle güle hadi bekleme yapma
Mert' Alıntı: Dükkanın vergilerini ödemediğini biliyorum. Seni şikayet edecem Genişletmek için tıkla ... güle güle hadi bekleme yapma
Perfect! Üye Praetor' Alıntı: Uykum var ya Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin decemde gidersin şimdi --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ağlama le gel buraya
Praetor' Alıntı: Uykum var ya Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin decemde gidersin şimdi --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ağlama le gel buraya
Mert Üye halil09' Alıntı: hoşgeldin decemde gidersin şimdi --------------- Ekleme --------------- ağlama le gel buraya Genişletmek için tıkla ... Smiley ağlıyodu ben gülüyodum
halil09' Alıntı: hoşgeldin decemde gidersin şimdi --------------- Ekleme --------------- ağlama le gel buraya Genişletmek için tıkla ... Smiley ağlıyodu ben gülüyodum
Perfect! Üye loss_pain' Alıntı: hukuk zor iş Genişletmek için tıkla ... valla öyle ya --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: Smiley ağlıyodu ben gülüyodum Genişletmek için tıkla ... smiley sarılıyo ama ben sarılamıyom (smiley dönüyoda ben dönmüyom )
loss_pain' Alıntı: hukuk zor iş Genişletmek için tıkla ... valla öyle ya --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: Smiley ağlıyodu ben gülüyodum Genişletmek için tıkla ... smiley sarılıyo ama ben sarılamıyom (smiley dönüyoda ben dönmüyom )
loss_pain Üye zoru severim amaa hukuk ya da pskoloji yazcam karar verdim seneye 2sinden 1i kesin inş yani,umarım öyle olur
zoru severim amaa hukuk ya da pskoloji yazcam karar verdim seneye 2sinden 1i kesin inş yani,umarım öyle olur