Anil-D Üye İhtiyar007' Alıntı: Haber. Kimin? Genişletmek için tıkla ... Ablamin dedi bana s4 ver diye kullanayim az dedi tmm dedim bunu verdi ama bi alisamadim bide sarji sömürüyor ya yarin geri alicam 3 gundur yeter cektigim
İhtiyar007' Alıntı: Haber. Kimin? Genişletmek için tıkla ... Ablamin dedi bana s4 ver diye kullanayim az dedi tmm dedim bunu verdi ama bi alisamadim bide sarji sömürüyor ya yarin geri alicam 3 gundur yeter cektigim
İhtiyar007 Üye GaptanPırasa.' Alıntı: selamun aleykum herkese Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Nasılsın?
Enpatsu Shakugan Üye CaptainPrice.' Alıntı: selamun aleykum herkese Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam pırasa
Enpatsu Shakugan Üye kfahaa' Alıntı: @The Nightmare bu oldu kendimde denedim Genişletmek için tıkla ... Eyw. Prens şekil olmus
kfahaa' Alıntı: @The Nightmare bu oldu kendimde denedim Genişletmek için tıkla ... Eyw. Prens şekil olmus
kfahaa Üye CaptainPrice.' Alıntı: eee nabunuuz Genişletmek için tıkla ... iyiyiz pırasa bana küsmüşsün öyle duydum
CaptainPrice.' Alıntı: eee nabunuuz Genişletmek için tıkla ... iyiyiz pırasa bana küsmüşsün öyle duydum
TheNightMare. Üye İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim walla, sen nasilsin Kadir abi.
İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim walla, sen nasilsin Kadir abi.
TheNightMare. Üye kfahaa' Alıntı: iyiyiz pırasa bana küsmüşsün öyle duydum Genişletmek için tıkla ... biraz oyle olmustu ama simdi kus degilim
kfahaa' Alıntı: iyiyiz pırasa bana küsmüşsün öyle duydum Genişletmek için tıkla ... biraz oyle olmustu ama simdi kus degilim
kfahaa Üye CaptainPrice.' Alıntı: biraz oyle olmustu ama simdi kus degilim Genişletmek için tıkla ... iyi o zaman
CaptainPrice.' Alıntı: biraz oyle olmustu ama simdi kus degilim Genişletmek için tıkla ... iyi o zaman
Enpatsu Shakugan Üye Anil-D' Alıntı: Seni taniyalim Genişletmek için tıkla ... Eskiden muhabbetimiz olmuştu belki tanırsın @GameOfShadows
Anil-D' Alıntı: Seni taniyalim Genişletmek için tıkla ... Eskiden muhabbetimiz olmuştu belki tanırsın @GameOfShadows
İhtiyar007 Üye CaptainPrice.' Alıntı: iyiyim walla, sen nasilsin Kadir abi. Genişletmek için tıkla ... Çok şükür.
Anil-D Üye The Nightmare' Alıntı: Eskiden muhabbetimiz olmuştu belki tanırsın @GameOfShadows Genişletmek için tıkla ... Batuhanmisin la
The Nightmare' Alıntı: Eskiden muhabbetimiz olmuştu belki tanırsın @GameOfShadows Genişletmek için tıkla ... Batuhanmisin la
kfahaa Üye Anil-D' Alıntı: Batuhanmisin la Genişletmek için tıkla ... banada yap diyordun bi resim atarmısın
Anil-D Üye The Nightmare' Alıntı: He ya Genişletmek için tıkla ... Adam nick değiştiriyor biz taniyamadim zuu