Enpatsu Shakugan Üye 0MG90' Alıntı: Sağlık olsun. Ne yaptın ki? Genişletmek için tıkla ... Benim bir suçum yok tamamen yanlış anlaşılma oldu.
0MG90' Alıntı: Sağlık olsun. Ne yaptın ki? Genişletmek için tıkla ... Benim bir suçum yok tamamen yanlış anlaşılma oldu.
kfahaa Üye The Nightmare' Alıntı: @GameOfShadows bu benim eski hesabım Genişletmek için tıkla ... tanıyordum galiba
The Nightmare' Alıntı: @GameOfShadows bu benim eski hesabım Genişletmek için tıkla ... tanıyordum galiba
0MG90 Üye İhtiyar007' Alıntı: Ben de iyiyim. İşler nasıl? Genişletmek için tıkla ... Eh işte. Son sınavlar kaldı. Pzt-Salı bitiyor. Dershanede bitiyor.
İhtiyar007' Alıntı: Ben de iyiyim. İşler nasıl? Genişletmek için tıkla ... Eh işte. Son sınavlar kaldı. Pzt-Salı bitiyor. Dershanede bitiyor.
Enpatsu Shakugan Üye kfahaa' Alıntı: tanıyordum galiba Genişletmek için tıkla ... Evet muhabbetimiz olmuştu senle.
0MG90 Üye The Nightmare' Alıntı: Benim bir suçum yok tamamen yanlış anlaşılma oldu. Genişletmek için tıkla ... Yöneticilere anlat, geri açılma ihtimali olur belki
The Nightmare' Alıntı: Benim bir suçum yok tamamen yanlış anlaşılma oldu. Genişletmek için tıkla ... Yöneticilere anlat, geri açılma ihtimali olur belki
kfahaa Üye 0MG90' Alıntı: Eh işte. Son sınavlar kaldı. Pzt-Salı bitiyor. Dershanede bitiyor. Genişletmek için tıkla ... bizimde bu pazartesi başlıyor ya saçmalığa bak haziranda bile sınava gircez
0MG90' Alıntı: Eh işte. Son sınavlar kaldı. Pzt-Salı bitiyor. Dershanede bitiyor. Genişletmek için tıkla ... bizimde bu pazartesi başlıyor ya saçmalığa bak haziranda bile sınava gircez
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: Eh işte. Son sınavlar kaldı. Pzt-Salı bitiyor. Dershanede bitiyor. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun
0MG90' Alıntı: Eh işte. Son sınavlar kaldı. Pzt-Salı bitiyor. Dershanede bitiyor. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun
Enpatsu Shakugan Üye 0MG90' Alıntı: Yöneticilere anlat, geri açılma ihtimali olur belki Genişletmek için tıkla ... Anlattım inanmadı özele gel anlatayım ne olduğunu istersen
0MG90' Alıntı: Yöneticilere anlat, geri açılma ihtimali olur belki Genişletmek için tıkla ... Anlattım inanmadı özele gel anlatayım ne olduğunu istersen
0MG90 Üye kfahaa' Alıntı: bizimde bu pazartesi başlıyor ya saçmalığa bak haziranda bile sınava gircez Genişletmek için tıkla ... Kaça gidiyorsun?
kfahaa' Alıntı: bizimde bu pazartesi başlıyor ya saçmalığa bak haziranda bile sınava gircez Genişletmek için tıkla ... Kaça gidiyorsun?
0MG90 Üye The Nightmare' Alıntı: Anlattım inanmadı özele gel anlatayım ne olduğunu istersen Genişletmek için tıkla ... Attım mesaj
The Nightmare' Alıntı: Anlattım inanmadı özele gel anlatayım ne olduğunu istersen Genişletmek için tıkla ... Attım mesaj
Enpatsu Shakugan Üye kfahaa' Alıntı: lisede takılıyoz Genişletmek için tıkla ... Yaşın yavaş yavaş ortaya çıktı