kfahaa Üye Siycey' Alıntı: Furkan kaç beğeni farkımız var bi hesaplayı ver Bence artık seninkileride beğenmeyecek Genişletmek için tıkla ... yakında hiç farkımız kalmayacak
Siycey' Alıntı: Furkan kaç beğeni farkımız var bi hesaplayı ver Bence artık seninkileride beğenmeyecek Genişletmek için tıkla ... yakında hiç farkımız kalmayacak
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap kfahaa' Alıntı: yakında hiç farkımız kalmayacak Genişletmek için tıkla ... Ne kadar yakında
TheNightMare. Üye kfahaa' Alıntı: gaptan pırasa siyceyin mesajları beğenme fark atıyo bize Genişletmek için tıkla ... hoşuma gidenleri beğeniyorum işte
kfahaa' Alıntı: gaptan pırasa siyceyin mesajları beğenme fark atıyo bize Genişletmek için tıkla ... hoşuma gidenleri beğeniyorum işte
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap kfahaa' Alıntı: dede seni aşşağıladı görüyonmu vur ağzına 2 tane kürekle aklı yerine gelir Genişletmek için tıkla ...
kfahaa' Alıntı: dede seni aşşağıladı görüyonmu vur ağzına 2 tane kürekle aklı yerine gelir Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap kfahaa' Alıntı: çok yakında Genişletmek için tıkla ... Mesaj farkına baktın mı
kfahaa Üye Siycey' Alıntı: Mesaj farkına baktın mı Genişletmek için tıkla ... farkını farkedene farkını sor
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap kfahaa' Alıntı: kürek geliyoooor gümmm Genişletmek için tıkla ... Kürek ihanet etti ve furkanı nakavt
kfahaa' Alıntı: kürek geliyoooor gümmm Genişletmek için tıkla ... Kürek ihanet etti ve furkanı nakavt
kfahaa Üye Siycey' Alıntı: Beni geçemessin olom ben sabahlıcam bu gün Genişletmek için tıkla ... ben akşamlarım olom
Siycey' Alıntı: Beni geçemessin olom ben sabahlıcam bu gün Genişletmek için tıkla ... ben akşamlarım olom
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap kfahaa' Alıntı: farkını farkedene farkını sor Genişletmek için tıkla ... Farkını farkettim farkına farkımı sordum farklısın dedi farklıyım dedim farklı oldu Hadi anla şimdi bunu
kfahaa' Alıntı: farkını farkedene farkını sor Genişletmek için tıkla ... Farkını farkettim farkına farkımı sordum farklısın dedi farklıyım dedim farklı oldu Hadi anla şimdi bunu