İhtiyar007 Üye Charles Bukowski' Alıntı: Haberlere baktıkça daha da kötü oluyorum.Kaç kişinin ocağı söndü.Kaç çocuk babasız , kaç baba evlatsız kaldı.Üstelik bunları sadece izledik.Gerçekten üzgünüm. Genişletmek için tıkla ... Ne Gelir Elimizden İnsan Olmaktan Başka...
Charles Bukowski' Alıntı: Haberlere baktıkça daha da kötü oluyorum.Kaç kişinin ocağı söndü.Kaç çocuk babasız , kaç baba evlatsız kaldı.Üstelik bunları sadece izledik.Gerçekten üzgünüm. Genişletmek için tıkla ... Ne Gelir Elimizden İnsan Olmaktan Başka...
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hadi iyi geceler gençler sonra yine gelin. Genişletmek için tıkla ... Bu ikinci oldu Ama bu kısa sürdü
OttomaN TigeR' Alıntı: Hadi iyi geceler gençler sonra yine gelin. Genişletmek için tıkla ... Bu ikinci oldu Ama bu kısa sürdü
greenmile Üye İhtiyar007' Alıntı: Siz nereden katılıyordunuz yarışmaya? Genişletmek için tıkla ... Bandırma dolaylarından katılıyorum
İhtiyar007' Alıntı: Siz nereden katılıyordunuz yarışmaya? Genişletmek için tıkla ... Bandırma dolaylarından katılıyorum
İhtiyar007 Üye greenmile' Alıntı: Bandırma dolaylarından katılıyorum Genişletmek için tıkla ... Balıkların esir edildiği garip yer
greenmile' Alıntı: Bandırma dolaylarından katılıyorum Genişletmek için tıkla ... Balıkların esir edildiği garip yer
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: hadi yatıyom ben iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
greenmile Üye İhtiyar007' Alıntı: Balıkların esir edildiği garip yer Genişletmek için tıkla ... Yok balıkesirli değiliz biz bandırmalıyız ikisi elmayla armut gibi kağıt üzerinde her yazılana inanmayınız
İhtiyar007' Alıntı: Balıkların esir edildiği garip yer Genişletmek için tıkla ... Yok balıkesirli değiliz biz bandırmalıyız ikisi elmayla armut gibi kağıt üzerinde her yazılana inanmayınız
İhtiyar007 Üye greenmile' Alıntı: Yok balıkesirli değiliz biz bandırmalıyız ikisi elmayla armut gibi kağıt üzerinde her yazılana inanmayınız Genişletmek için tıkla ... Balıkları esir almıyorsunuz yani
greenmile' Alıntı: Yok balıkesirli değiliz biz bandırmalıyız ikisi elmayla armut gibi kağıt üzerinde her yazılana inanmayınız Genişletmek için tıkla ... Balıkları esir almıyorsunuz yani