Invoke Üye The Nightmare' Alıntı: ben olayı kadere bağlıyorum ya siz Genişletmek için tıkla ... Kolay kelime değil mi kader? Adamın öleceği günde dakikada bellidir ama bu şekilde bu kadar insanın ölmesi bizim ülkenin dandikliğinden başka bir şey değildir.
The Nightmare' Alıntı: ben olayı kadere bağlıyorum ya siz Genişletmek için tıkla ... Kolay kelime değil mi kader? Adamın öleceği günde dakikada bellidir ama bu şekilde bu kadar insanın ölmesi bizim ülkenin dandikliğinden başka bir şey değildir.
hasaneness Üye somurtukk' Alıntı: Size iyi sohbetler canlar. Benim gözler kapaniyo. İhtiyar özellikle sana iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Biz kimiz ki zaten Allah rahatlik versin
somurtukk' Alıntı: Size iyi sohbetler canlar. Benim gözler kapaniyo. İhtiyar özellikle sana iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Biz kimiz ki zaten Allah rahatlik versin
marist Üye somurtukk' Alıntı: Size iyi sohbetler canlar. Benim gözler kapaniyo. İhtiyar özellikle sana iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Sanada Canım. İyi uykular İhtiyar007' Alıntı: Misafirler konuda ne yapıyor? Genişletmek için tıkla ... Sohbetimizi dinliyorlar
somurtukk' Alıntı: Size iyi sohbetler canlar. Benim gözler kapaniyo. İhtiyar özellikle sana iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Sanada Canım. İyi uykular İhtiyar007' Alıntı: Misafirler konuda ne yapıyor? Genişletmek için tıkla ... Sohbetimizi dinliyorlar
kfahaa Üye somurtukk' Alıntı: Size iyi sohbetler canlar. Benim gözler kapaniyo. İhtiyar özellikle sana iyi geceler Genişletmek için tıkla ...
somurtukk' Alıntı: Size iyi sohbetler canlar. Benim gözler kapaniyo. İhtiyar özellikle sana iyi geceler Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye somurtukk' Alıntı: Size iyi sohbetler canlar. Benim gözler kapaniyo. İhtiyar özellikle sana iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
somurtukk' Alıntı: Size iyi sohbetler canlar. Benim gözler kapaniyo. İhtiyar özellikle sana iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
İhtiyar007 Üye marist' Alıntı: Sanada Canım. İyi uykular Sohbetimizi dinliyorlar Genişletmek için tıkla ... Üye olsalar ya
marist' Alıntı: Sanada Canım. İyi uykular Sohbetimizi dinliyorlar Genişletmek için tıkla ... Üye olsalar ya
kfahaa Üye marist' Alıntı: Sanada Canım. İyi uykular Sohbetimizi dinliyorlar Genişletmek için tıkla ... 18 misafir mi olum işleri yok mu bunların
marist' Alıntı: Sanada Canım. İyi uykular Sohbetimizi dinliyorlar Genişletmek için tıkla ... 18 misafir mi olum işleri yok mu bunların
somurtukk Üye hasaneness' Alıntı: Biz kimiz ki zaten Allah rahatlik versin Genişletmek için tıkla ... Hihi sana da iyi geceler eneshasan
hasaneness' Alıntı: Biz kimiz ki zaten Allah rahatlik versin Genişletmek için tıkla ... Hihi sana da iyi geceler eneshasan