marist Üye The Nightmare' Alıntı: ben olayı kadere bağlıyorum ya siz Genişletmek için tıkla ... Onu Allah bilir biz hiç bişeye bağlayamayız. Ecelleri öyleymiş demek ki. Bizim yapacagımız sadece dua etmek.
The Nightmare' Alıntı: ben olayı kadere bağlıyorum ya siz Genişletmek için tıkla ... Onu Allah bilir biz hiç bişeye bağlayamayız. Ecelleri öyleymiş demek ki. Bizim yapacagımız sadece dua etmek.
marist Üye somurtukk' Alıntı: Aminn. Biz boyle uzuluyoruz kimbilir onlar nasıl Allah çok büyük sabir versin . Genişletmek için tıkla ... Çok kötü çokkk.
somurtukk' Alıntı: Aminn. Biz boyle uzuluyoruz kimbilir onlar nasıl Allah çok büyük sabir versin . Genişletmek için tıkla ... Çok kötü çokkk.
İhtiyar007 Üye The Nightmare' Alıntı: ben olayı kadere bağlıyorum ya siz Genişletmek için tıkla ... Kader ama önlem almadan iş yapılmışsa kaderde varmış deyip kestirip atmaya karşıyım.
The Nightmare' Alıntı: ben olayı kadere bağlıyorum ya siz Genişletmek için tıkla ... Kader ama önlem almadan iş yapılmışsa kaderde varmış deyip kestirip atmaya karşıyım.
marist Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamunaleykum . İyi geceler arkadaşlar...Keyifli forumlar ... Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam sanada Mod'um hosgeldin..
DiaBLoS' Alıntı: Selamunaleykum . İyi geceler arkadaşlar...Keyifli forumlar ... Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam sanada Mod'um hosgeldin..
hasaneness Üye İhtiyar007' Alıntı: Naber? Genişletmek için tıkla ... Şükür buralardayiz senden ne haber?
kfahaa Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamunaleykum . İyi geceler arkadaşlar...Keyifli forumlar ... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam
DiaBLoS' Alıntı: Selamunaleykum . İyi geceler arkadaşlar...Keyifli forumlar ... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam
Invoke Üye codblackops2' Alıntı: Ooo mert iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah, göremiyoruz seni buralarda?
codblackops2' Alıntı: Ooo mert iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah, göremiyoruz seni buralarda?
İhtiyar007 Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamunaleykum . İyi geceler arkadaşlar...Keyifli forumlar ... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam İyi geceler Hoş geldin
DiaBLoS' Alıntı: Selamunaleykum . İyi geceler arkadaşlar...Keyifli forumlar ... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam İyi geceler Hoş geldin
Invoke Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamunaleykum . İyi geceler arkadaşlar...Keyifli forumlar ... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam. :]
DiaBLoS' Alıntı: Selamunaleykum . İyi geceler arkadaşlar...Keyifli forumlar ... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam. :]
İhtiyar007 Üye hasaneness' Alıntı: Şükür buralardayiz senden ne haber? Genişletmek için tıkla ... İyilik işte ne olsun
hasaneness' Alıntı: Şükür buralardayiz senden ne haber? Genişletmek için tıkla ... İyilik işte ne olsun
İhtiyar007 Üye The Nightmare' Alıntı: yaşam konteynirlari olsaydı şimdiye yaşıyorlardı olmayan 3 ülkeden biriyiz. Genişletmek için tıkla ... Bilemeyiz.
The Nightmare' Alıntı: yaşam konteynirlari olsaydı şimdiye yaşıyorlardı olmayan 3 ülkeden biriyiz. Genişletmek için tıkla ... Bilemeyiz.
marist Üye kfahaa' Alıntı: herkese benden çay Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. -qarapapaq-' Alıntı: Küstüm la. Genişletmek için tıkla ...
kfahaa' Alıntı: herkese benden çay Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. -qarapapaq-' Alıntı: Küstüm la. Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: herkese benden çay Genişletmek için tıkla ... Şakire yok mu? @fireslashex