Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hiç anlamam ama herhalde envanter daha zor olsa gerek. Genişletmek için tıkla ... genel muhasebe alış satış kaydı yapmak. envanter de dönem sonu işlemleriyle alakalı işte envanter doğal olarak daha zor ama işe enteresan... neyse
-qarapapaq-' Alıntı: Hiç anlamam ama herhalde envanter daha zor olsa gerek. Genişletmek için tıkla ... genel muhasebe alış satış kaydı yapmak. envanter de dönem sonu işlemleriyle alakalı işte envanter doğal olarak daha zor ama işe enteresan... neyse
marist Üye The Nightmare' Alıntı: beyler ölü sayısı daha fazla ama saklıyorlar içeride çok daha fazla kişi var. Genişletmek için tıkla ... Olabilir doğru ve net bir sayı vermiyorlar.
The Nightmare' Alıntı: beyler ölü sayısı daha fazla ama saklıyorlar içeride çok daha fazla kişi var. Genişletmek için tıkla ... Olabilir doğru ve net bir sayı vermiyorlar.
İhtiyar007 Üye The Nightmare' Alıntı: beyler ölü sayısı daha fazla ama saklıyorlar içeride çok daha fazla kişi var. Genişletmek için tıkla ... Kaynak? Nasıl saklanacak.Onların aileleri yok mu?
The Nightmare' Alıntı: beyler ölü sayısı daha fazla ama saklıyorlar içeride çok daha fazla kişi var. Genişletmek için tıkla ... Kaynak? Nasıl saklanacak.Onların aileleri yok mu?
Enpatsu Shakugan Üye valla ben arkadaşın yalancisiyim onun yakını orada çalışıyormuş o söylemiş daha fazla kişi olduğunu
marist Üye somurtukk' Alıntı: Nasılsınız kardeşler abiler Genişletmek için tıkla ... İdare eder senden ?
İhtiyar007 Üye somurtukk' Alıntı: Nasılsınız kardeşler abiler Genişletmek için tıkla ... Çok şükür sen nasılsın?
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: bir çok kez konuşuldu tartışıldı ama kader işte nefes sayılı ama olanlara göz yumulmamalı bu ince noktada ayırımı yapabilmek önemli diye düşünüyorum ben, yoksa tartışmalar alevleniyor hemen. Genişletmek için tıkla ... Vallahi artık kimsenin sözüne güvenmiyorum.
TheFenomen' Alıntı: bir çok kez konuşuldu tartışıldı ama kader işte nefes sayılı ama olanlara göz yumulmamalı bu ince noktada ayırımı yapabilmek önemli diye düşünüyorum ben, yoksa tartışmalar alevleniyor hemen. Genişletmek için tıkla ... Vallahi artık kimsenin sözüne güvenmiyorum.
Enes Üye Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız : underground rap dinlerken kendimi nerde buldum nasıl oldu ben de bilmiyom
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız : underground rap dinlerken kendimi nerde buldum nasıl oldu ben de bilmiyom
İhtiyar007 Üye hasaneness' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler. Hoş geldin
Invoke Üye codblackops2' Alıntı: Selamun aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... anaaa, aleykümselam. Nasılsın Ömer?
codblackops2' Alıntı: Selamun aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... anaaa, aleykümselam. Nasılsın Ömer?
İhtiyar007 Üye codblackops2' Alıntı: Selamun aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Hayırlı geceler
codblackops2' Alıntı: Selamun aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Hayırlı geceler