Perfect! Üye yavaştan aktiflik rekoruda geliyo --------------- Ekleme --------------- 9. loss_pain 06-09 18:53 54 Saat 8 Dakika
yavaştan aktiflik rekoruda geliyo --------------- Ekleme --------------- 9. loss_pain 06-09 18:53 54 Saat 8 Dakika
loss_pain Üye halil09' Alıntı: dersane başlıyo demi (daha anlamadım o işi) Genişletmek için tıkla ... ay bende anlamadım. babamda 13ünde başlar diyo çözemedim durumu bikaç güne ararlar zaten, o zaman öğrenirim
halil09' Alıntı: dersane başlıyo demi (daha anlamadım o işi) Genişletmek için tıkla ... ay bende anlamadım. babamda 13ünde başlar diyo çözemedim durumu bikaç güne ararlar zaten, o zaman öğrenirim
Perfect! Üye o olmasın len --------------- Ekleme --------------- loss_pain' Alıntı: bu arada mert aşıkmı oldu? Genişletmek için tıkla ... fazla uzatmayalım yine de --------------- Ekleme --------------- loss_pain' Alıntı: ay bende anlamadım. babamda 13ünde başlar diyo çözemedim durumu bikaç güne ararlar zaten, o zaman öğrenirim Genişletmek için tıkla ... bence bi yanlışlık var yanlış 12 si o
o olmasın len --------------- Ekleme --------------- loss_pain' Alıntı: bu arada mert aşıkmı oldu? Genişletmek için tıkla ... fazla uzatmayalım yine de --------------- Ekleme --------------- loss_pain' Alıntı: ay bende anlamadım. babamda 13ünde başlar diyo çözemedim durumu bikaç güne ararlar zaten, o zaman öğrenirim Genişletmek için tıkla ... bence bi yanlışlık var yanlış 12 si o
Revengeful Emekli Yönetici loss_pain' Alıntı: bu arada mert aşıkmı oldu? Genişletmek için tıkla ... hee ne demezsin
loss_pain Üye halil09' Alıntı: ya bana niye yanlış mesaj atıyolar delimi bunlar hepsi aynı başlar Genişletmek için tıkla ... bikaç güne herşey çözülcek Revengeful' Alıntı: Pişman etmeyin adamı ya Genişletmek için tıkla ... tmm canım şaka yaptık sinirlenme aa
halil09' Alıntı: ya bana niye yanlış mesaj atıyolar delimi bunlar hepsi aynı başlar Genişletmek için tıkla ... bikaç güne herşey çözülcek Revengeful' Alıntı: Pişman etmeyin adamı ya Genişletmek için tıkla ... tmm canım şaka yaptık sinirlenme aa