UpOneTR Üye greenmile' Alıntı: Hoşbuldum keyifler nasıl? Seni görmemişim alıntı yapamadım kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Standart senin nasıl ?
greenmile' Alıntı: Hoşbuldum keyifler nasıl? Seni görmemişim alıntı yapamadım kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Standart senin nasıl ?
İhtiyar007 Üye _YldzEneS_' Alıntı: herkes birden nereye kayboldu Genişletmek için tıkla ... Pusuya yattılar
greenmile Üye İhtiyar007' Alıntı: İyi, senin? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim bir yaramazlık yok.
UpOneTR Üye _YldzEneS_' Alıntı: bundan sonra mecbur kalmadıkça metrodan almayacagim Genişletmek için tıkla ... Metro mu Bir kez bindim bidaha tövbe
_YldzEneS_' Alıntı: bundan sonra mecbur kalmadıkça metrodan almayacagim Genişletmek için tıkla ... Metro mu Bir kez bindim bidaha tövbe
İhtiyar007 Üye _YldzEneS_' Alıntı: bundan sonra mecbur kalmadıkça metrodan almayacagim Genişletmek için tıkla ... Pamukkale al
_YldzEneS_' Alıntı: bundan sonra mecbur kalmadıkça metrodan almayacagim Genişletmek için tıkla ... Pamukkale al
UpOneTR Üye İhtiyar007' Alıntı: Pamukkale al Genişletmek için tıkla ... Aynen Pamukkale VARAN Nulifer Anadol Bunlar en kalitedir
İhtiyar007' Alıntı: Pamukkale al Genişletmek için tıkla ... Aynen Pamukkale VARAN Nulifer Anadol Bunlar en kalitedir
_YldZEneS_ Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Metro mu Bir kez bindim bidaha tövbe Genişletmek için tıkla ... noldu ki
beytullah6767 Üye _YldzEneS_' Alıntı: bundan sonra mecbur kalmadıkça metrodan almayacagim Genişletmek için tıkla ... reklam yapma
_YldzEneS_' Alıntı: bundan sonra mecbur kalmadıkça metrodan almayacagim Genişletmek için tıkla ... reklam yapma
_YldZEneS_ Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Aynen Pamukkale VARAN Nulifer Anadol Bunlar en kalitedir Genişletmek için tıkla ... ulusoy nasıl.
Sukut-u Hayal' Alıntı: Aynen Pamukkale VARAN Nulifer Anadol Bunlar en kalitedir Genişletmek için tıkla ... ulusoy nasıl.
UpOneTR Üye _YldzEneS_' Alıntı: noldu ki Genişletmek için tıkla ... Ankara - kırşehir 3 saatlik yol Doğu arabasına binmişim haberim yoktu 3 kez yer değiştirtiler Yolda kavga çıktı 1 saat aksadı Su istedim vermediler Tv bozuktu Klima çalışmyodu yada açık değildi İneceğim yerden 1 km önce indirdiler
_YldzEneS_' Alıntı: noldu ki Genişletmek için tıkla ... Ankara - kırşehir 3 saatlik yol Doğu arabasına binmişim haberim yoktu 3 kez yer değiştirtiler Yolda kavga çıktı 1 saat aksadı Su istedim vermediler Tv bozuktu Klima çalışmyodu yada açık değildi İneceğim yerden 1 km önce indirdiler
UpOneTR Üye _YldzEneS_' Alıntı: ulusoy nasıl. Genişletmek için tıkla ... Ucuz ama pek kalite bekleme derim Bi kez bindim 12 saatlik yol 1 kere servis yapıldı Pamukkale 3 kere yapıyo Ama muavini felan iyiydi metrodan iyi
_YldzEneS_' Alıntı: ulusoy nasıl. Genişletmek için tıkla ... Ucuz ama pek kalite bekleme derim Bi kez bindim 12 saatlik yol 1 kere servis yapıldı Pamukkale 3 kere yapıyo Ama muavini felan iyiydi metrodan iyi