Love Prince Üye Mert' Alıntı: Hoşbuldum. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın? loss_pain' Alıntı: düşünceli arkadaşlarım benim sağolun bende hoşbuldum Genişletmek için tıkla ... nasılsın
Mert' Alıntı: Hoşbuldum. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın? loss_pain' Alıntı: düşünceli arkadaşlarım benim sağolun bende hoşbuldum Genişletmek için tıkla ... nasılsın
Perfect! Üye Mert' Alıntı: Hoşbuldum. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyilik yuvarlanıp gidiyoz --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın
Mert' Alıntı: Hoşbuldum. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyilik yuvarlanıp gidiyoz --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın
Mert Üye Love Prince' Alıntı: iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim. Günün yorgunluğunu atmaya çalışıyorum halil09' Alıntı: iyilik yuvarlanıp gidiyoz Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin
Love Prince' Alıntı: iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim. Günün yorgunluğunu atmaya çalışıyorum halil09' Alıntı: iyilik yuvarlanıp gidiyoz Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin
loss_pain Üye Love Prince' Alıntı: nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim diyemicem sen nasılsın?
Love Prince Üye loss_pain' Alıntı: iyiyim diyemicem sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hayrola niye neyin var, bende iyi sayılırım
loss_pain' Alıntı: iyiyim diyemicem sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hayrola niye neyin var, bende iyi sayılırım
loss_pain Üye insanı ramazan ramazan günaha sokar bu millet. kendinibilmez biri yüzünden canım sıkıldı biraz
Revengeful Emekli Yönetici loss_pain' Alıntı: insanı ramazan ramazan günaha sokar bu millet. kendinibilmez biri yüzünden canım sıkıldı biraz Genişletmek için tıkla ... Smooth u mu diyorsun boşver onu Eski üyelerden biri o
loss_pain' Alıntı: insanı ramazan ramazan günaha sokar bu millet. kendinibilmez biri yüzünden canım sıkıldı biraz Genişletmek için tıkla ... Smooth u mu diyorsun boşver onu Eski üyelerden biri o
Perfect! Üye yasminoz' Alıntı: napiym öyle bakınıyorum işte yorgun yorgun... siz napasınız.. ?? Genişletmek için tıkla ... otururuz
yasminoz' Alıntı: napiym öyle bakınıyorum işte yorgun yorgun... siz napasınız.. ?? Genişletmek için tıkla ... otururuz
Love Prince Üye loss_pain' Alıntı: insanı ramazan ramazan günaha sokar bu millet. kendinibilmez biri yüzünden canım sıkıldı biraz Genişletmek için tıkla ... benimde moralim bozuk ya, ee napalım çıkıyo böyle dengesizler
loss_pain' Alıntı: insanı ramazan ramazan günaha sokar bu millet. kendinibilmez biri yüzünden canım sıkıldı biraz Genişletmek için tıkla ... benimde moralim bozuk ya, ee napalım çıkıyo böyle dengesizler
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Smooth u mu diyorsun boşver onu Eski üyelerden biri o Genişletmek için tıkla ... ona benimde canım sıkıldı şikayet ettim ama kendi gitmiş
Revengeful' Alıntı: Smooth u mu diyorsun boşver onu Eski üyelerden biri o Genişletmek için tıkla ... ona benimde canım sıkıldı şikayet ettim ama kendi gitmiş
Perfect! Üye dengesizlere çok takmayın sizde çekip gitmeyin yeterince çizgili var --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Keti ydi demi o Genişletmek için tıkla ... herkesin ketiliği kendine
dengesizlere çok takmayın sizde çekip gitmeyin yeterince çizgili var --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Keti ydi demi o Genişletmek için tıkla ... herkesin ketiliği kendine