Charles Bukowski Üye Ne cenneti merak ediyorum nede cehennemi Ben annemin güldüğünü gördüm ağladığınıda.Intihar fikri uyandırmayan hiçbir acı , gerçek acı değildir.
Ne cenneti merak ediyorum nede cehennemi Ben annemin güldüğünü gördüm ağladığınıda.Intihar fikri uyandırmayan hiçbir acı , gerçek acı değildir.
Charles Bukowski Üye Yaşam insanın kim olursa olsun , ne yaparsa yapsın yitirmiş olduğu bir savaştır.
Charles Bukowski Üye Bugünün çocuklarını dünün yöntemlerine göre eğitirsek yarınlarından çalmış oluruz. - John Dewey
Charles Bukowski Üye Sırf iyi olduğunuz için herkesin size adil davranacağını düşünmek , vejeteryan olduğunuz için boğanın size saldırmayacağını düşünmeye benzer. - Dennis Wholey.
Sırf iyi olduğunuz için herkesin size adil davranacağını düşünmek , vejeteryan olduğunuz için boğanın size saldırmayacağını düşünmeye benzer. - Dennis Wholey.
Charles Bukowski Üye Amacı olmayan hiçbir gemiye hiçbir rüzgar yardım etmez. - MontaigneHiç hata yapmayan insan, hiçbir şey yapmayan insandır. Ve hayatta en büyük hata, kendini hatasız sanmaktır. - Yunus Emre
Amacı olmayan hiçbir gemiye hiçbir rüzgar yardım etmez. - MontaigneHiç hata yapmayan insan, hiçbir şey yapmayan insandır. Ve hayatta en büyük hata, kendini hatasız sanmaktır. - Yunus Emre
İhtiyar007 Üye maxirabit' Alıntı: Artik konu 6 dan once kapaniyor:/ Genişletmek için tıkla ... Kapatmayalım Selamun aleyküm
maxirabit' Alıntı: Artik konu 6 dan once kapaniyor:/ Genişletmek için tıkla ... Kapatmayalım Selamun aleyküm