greenmile Üye Olum oraya yazma buraya yaz Doğu dedin de bi arkadaşım var tunceli de yaptı geldi çocuğu tanıyamadık psikoljisi harap olmuş sen yine atlatmışsın
Olum oraya yazma buraya yaz Doğu dedin de bi arkadaşım var tunceli de yaptı geldi çocuğu tanıyamadık psikoljisi harap olmuş sen yine atlatmışsın
greenmile Üye Gabara çıktın mı kardeşim? En berbat yere atmışlar hakkaten neyse sal gitsin sağ salim geldin ya geçmiş olsun
Gabara çıktın mı kardeşim? En berbat yere atmışlar hakkaten neyse sal gitsin sağ salim geldin ya geçmiş olsun
greenmile Üye Online değil zaten görse cevap verir neyse sen buralarda devam edersen o da gelir canlandırırız biraz biraz Sen eski işe devam mı?
Online değil zaten görse cevap verir neyse sen buralarda devam edersen o da gelir canlandırırız biraz biraz Sen eski işe devam mı?
Necmati Üye ben belki ortamı seversem yine buralara takılırım daha aklımda iş planı yok ilk öncelikle sağlam bir tatil yapmak istiyorum
ben belki ortamı seversem yine buralara takılırım daha aklımda iş planı yok ilk öncelikle sağlam bir tatil yapmak istiyorum
Necmati Üye önceki işede pek döneceğimi sanmıyorum ama kader bakalım hayatı akışına bıraktım artık ne olursa kaderimiz
önceki işede pek döneceğimi sanmıyorum ama kader bakalım hayatı akışına bıraktım artık ne olursa kaderimiz
Charles Bukowski Üye İnsanoğlu naziktir; Ağır sözü kaldırmaz. Eşek dersin kızar da; Sırtına bin, aldırmaz...Bunca vefasızlıktan sonra, bazılarının ederi kalmadı artık gönlümde... Kaç'a deseler hiç'e sayarım..
İnsanoğlu naziktir; Ağır sözü kaldırmaz. Eşek dersin kızar da; Sırtına bin, aldırmaz...Bunca vefasızlıktan sonra, bazılarının ederi kalmadı artık gönlümde... Kaç'a deseler hiç'e sayarım..