Yusuf0111_Oğuzhan Üye muhammed4949' Alıntı: neyse ben yatmaya gidiom Allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Eyvallah iyi geceler
muhammed4949' Alıntı: neyse ben yatmaya gidiom Allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Eyvallah iyi geceler
kfahaa Üye İhtiyar007' Alıntı: Şimdi geldiğimden olmasın sakın Genişletmek için tıkla ... olmaz anlyamıyoz ki hep çevrimdışısın
İhtiyar007' Alıntı: Şimdi geldiğimden olmasın sakın Genişletmek için tıkla ... olmaz anlyamıyoz ki hep çevrimdışısın
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: olmaz anlyamıyoz ki hep çevrimdışısın Genişletmek için tıkla ... Olmaz derken??
kfahaa Üye muhammed4949' Alıntı: neyse ben yatmaya gidiom Allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ...
Yusuf0111_Oğuzhan Üye kfahaa' Alıntı: olmaz anlyamıyoz ki hep çevrimdışısın Genişletmek için tıkla ... Biz onu var sayalim
phasan Üye Onur Yurdakul' Alıntı: Selamun Aleykum Her Gece buraya selam yazıyorum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
Onur Yurdakul' Alıntı: Selamun Aleykum Her Gece buraya selam yazıyorum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
Yusuf0111_Oğuzhan Üye Ve a Onur Yurdakul' Alıntı: Selamun Aleykum Her Gece buraya selam yazıyorum Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam
Ve a Onur Yurdakul' Alıntı: Selamun Aleykum Her Gece buraya selam yazıyorum Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam
kfahaa Üye İhtiyar007' Alıntı: Olmaz derken?? Genişletmek için tıkla ... şimdi geldiğimden olmasın demişsin bende olmaz dedim
İhtiyar007' Alıntı: Olmaz derken?? Genişletmek için tıkla ... şimdi geldiğimden olmasın demişsin bende olmaz dedim
Burak Altun Üye Beğen butonu tek seferde yapılsa iyi olurmuş. Hem yoruyor hem de internet hakkı olanlara yazık benim için sıkıntı yok Wayfaydan giriyorum ama herkes benim gibi değil.
Beğen butonu tek seferde yapılsa iyi olurmuş. Hem yoruyor hem de internet hakkı olanlara yazık benim için sıkıntı yok Wayfaydan giriyorum ama herkes benim gibi değil.
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: şimdi geldiğimden olmasın demişsin bende olmaz dedim Genişletmek için tıkla ... Soru mu sormuştum ben orada?
kfahaa' Alıntı: şimdi geldiğimden olmasın demişsin bende olmaz dedim Genişletmek için tıkla ... Soru mu sormuştum ben orada?
Yusuf0111_Oğuzhan Üye Yqvas cevap yazamıyorumAv İhtiyar007' Alıntı: Soru mu sormuştum ben orada? Genişletmek için tıkla ... Abi hep çevrimdışısın
Yqvas cevap yazamıyorumAv İhtiyar007' Alıntı: Soru mu sormuştum ben orada? Genişletmek için tıkla ... Abi hep çevrimdışısın