Emrgncy Üye İsmail' Alıntı: kafaya göre takılıyo abi boşver beğenme ben aklıma gelirse pcye geçince beğeniyom Allah'a emanet furkan iyi bak kendine Selam söyle Bende çıktım bi arkadaşım hoşgeldin izleyem Genişletmek için tıkla ...
İsmail' Alıntı: kafaya göre takılıyo abi boşver beğenme ben aklıma gelirse pcye geçince beğeniyom Allah'a emanet furkan iyi bak kendine Selam söyle Bende çıktım bi arkadaşım hoşgeldin izleyem Genişletmek için tıkla ...
Emrgncy Üye ne o Furkan bitmeyen batarya mı icat ettin la avatar yarışması yapıyorlar, 10 puan edecek bir avatar göremeyince oy vermekten vazgeçtim
ne o Furkan bitmeyen batarya mı icat ettin la avatar yarışması yapıyorlar, 10 puan edecek bir avatar göremeyince oy vermekten vazgeçtim
Burak Altun Üye Emrgncy112' Alıntı: ne o Furkan bitmeyen batarya mı icat ettin la avatar yarışması yapıyorlar, 10 puan edecek bir avatar göremeyince oy vermekten vazgeçtim Genişletmek için tıkla ... Abi al sana avatar ; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Emrgncy112' Alıntı: ne o Furkan bitmeyen batarya mı icat ettin la avatar yarışması yapıyorlar, 10 puan edecek bir avatar göremeyince oy vermekten vazgeçtim Genişletmek için tıkla ... Abi al sana avatar ; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Emrgncy Üye bu da çok ağır olmuş Neyse dostlar hastanede işimiz bitti ben kaçar, Hayırlı geceler Furkan
Burak Altun Üye "Yalnızlığın bir odada tek başına kalmak olduğunu sanıyordu.Oysa yalnızlığın sadece kalabalıklarda hissedilebileceğini bilmiyordu" [ Abbas Maroufi ]
"Yalnızlığın bir odada tek başına kalmak olduğunu sanıyordu.Oysa yalnızlığın sadece kalabalıklarda hissedilebileceğini bilmiyordu" [ Abbas Maroufi ]
Burak Altun Üye "Kimse dinlemiyorsa beni ya da istediğim gibi dinlemiyorsa günlük tutmaktan başka çare kalmıyor. Canım insanlar! Sonunda bana, bunu da yaptınız" [ Oğuz Atay ] Herkese iyi geceler.
"Kimse dinlemiyorsa beni ya da istediğim gibi dinlemiyorsa günlük tutmaktan başka çare kalmıyor. Canım insanlar! Sonunda bana, bunu da yaptınız" [ Oğuz Atay ] Herkese iyi geceler.
Nextman Emekli Yönetici 0MG90' Alıntı: Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Gençlere mi.sordun bana mı
0MG90 Üye mürteza16' Alıntı: İyi olmaya çalışıyoruz. Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim maxirabit' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
mürteza16' Alıntı: İyi olmaya çalışıyoruz. Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim maxirabit' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler