kfahaa Üye Burak Altun' Alıntı: Sana gitme demeyeceğim, ama gitme, lavinia. Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler :-)Yine başlamışşın edebiyatâ :-)
Burak Altun' Alıntı: Sana gitme demeyeceğim, ama gitme, lavinia. Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler :-)Yine başlamışşın edebiyatâ :-)
Burak Altun Üye kfahaa' Alıntı: İyi geceler :-)Yine başlamışşın edebiyatâ :-) Genişletmek için tıkla ... Yok be öyle arada yazıyorum. ( yalan )
kfahaa' Alıntı: İyi geceler :-)Yine başlamışşın edebiyatâ :-) Genişletmek için tıkla ... Yok be öyle arada yazıyorum. ( yalan )
kfahaa Üye Burak Altun' Alıntı: Yok be öyle arada yazıyorum. ( yalan ) Genişletmek için tıkla ... Nasıl gidiyor hayat :-)
Burak Altun' Alıntı: Yok be öyle arada yazıyorum. ( yalan ) Genişletmek için tıkla ... Nasıl gidiyor hayat :-)
Burak Altun Üye kfahaa' Alıntı: Nasıl gidiyor hayat :-) Genişletmek için tıkla ... Zor , sıkıcı , anlamsız vs. Senin nasıl geçiyor ?
kfahaa' Alıntı: Nasıl gidiyor hayat :-) Genişletmek için tıkla ... Zor , sıkıcı , anlamsız vs. Senin nasıl geçiyor ?
kfahaa Üye Burak Altun' Alıntı: Zor , sıkıcı , anlamsız vs. Senin nasıl geçiyor ? Genişletmek için tıkla ... Çok hizlı ve boş geçiyor :-[
Burak Altun' Alıntı: Zor , sıkıcı , anlamsız vs. Senin nasıl geçiyor ? Genişletmek için tıkla ... Çok hizlı ve boş geçiyor :-[
Burak Altun Üye kfahaa' Alıntı: Çok hizlı ve boş geçiyor :-[ Genişletmek için tıkla ... Zevk almaya bak o zaman. Şimdi aynı şeyi bana söyleme. Benimki farklı biraz.
kfahaa' Alıntı: Çok hizlı ve boş geçiyor :-[ Genişletmek için tıkla ... Zevk almaya bak o zaman. Şimdi aynı şeyi bana söyleme. Benimki farklı biraz.
kfahaa Üye Burak Altun' Alıntı: Zevk almaya bak o zaman. Şimdi aynı şeyi bana söyleme. Benimki farklı biraz. Genişletmek için tıkla ... Neyse yarın sorarım uykum geldi :-)
Burak Altun' Alıntı: Zevk almaya bak o zaman. Şimdi aynı şeyi bana söyleme. Benimki farklı biraz. Genişletmek için tıkla ... Neyse yarın sorarım uykum geldi :-)
furkan5800 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Selamun Aleykum Genişletmek için tıkla ... Ve aleykum selam kardesim.. 4 aydir foruma gormiyorum ozlediniz mi beni muptezeller
Sukut-u Hayal' Alıntı: Selamun Aleykum Genişletmek için tıkla ... Ve aleykum selam kardesim.. 4 aydir foruma gormiyorum ozlediniz mi beni muptezeller
UpOneTR Üye furkan5800' Alıntı: Ve aleykum selam kardesim.. 4 aydir foruma gormiyorum ozlediniz mi beni muptezeller Genişletmek için tıkla ... Sen kimsin
furkan5800' Alıntı: Ve aleykum selam kardesim.. 4 aydir foruma gormiyorum ozlediniz mi beni muptezeller Genişletmek için tıkla ... Sen kimsin
UpOneTR Üye senoltürk' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Sağolasın abi sanada hayırlı geceler
UpOneTR Üye İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Vealeykum selam kadir abim nasılsn
İhtiyar007 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Vealeykum selam kadir abim nasılsn Genişletmek için tıkla ... Sağol sen nasılsın?
Sukut-u Hayal' Alıntı: Vealeykum selam kadir abim nasılsn Genişletmek için tıkla ... Sağol sen nasılsın?