ismail Üye greenmile' Alıntı: Hadi ya profil resminden karıştırdım o zaman hafızam da cortlamış Genişletmek için tıkla ... olası bi durum sen gene biraz bişi hatırlıyosun. ben herşeyi unuturum direk detay kalmaz aklımda
greenmile' Alıntı: Hadi ya profil resminden karıştırdım o zaman hafızam da cortlamış Genişletmek için tıkla ... olası bi durum sen gene biraz bişi hatırlıyosun. ben herşeyi unuturum direk detay kalmaz aklımda
greenmile Üye İsmail' Alıntı: olası bi durum sen gene biraz bişi hatırlıyosun. ben herşeyi unuturum direk detay kalmaz aklımda Genişletmek için tıkla ... Kendimi övmek gibi olmasın da unutmak istemediğim hiç bişeyi unutmam bayadır foruma girmiyorum ancak senin profil resminde bir eleman vardı onunla karıştırdım Bu arada aslında bazı durumlarda hiç hatırlamamak inan daha iyi İsmail' Alıntı: Bende kaçtım malum ders var yarın 09:00 da liseli gibi sabah ders hala Genişletmek için tıkla ... Geçer geçer o günlerde geçer hadi iyi geceler
İsmail' Alıntı: olası bi durum sen gene biraz bişi hatırlıyosun. ben herşeyi unuturum direk detay kalmaz aklımda Genişletmek için tıkla ... Kendimi övmek gibi olmasın da unutmak istemediğim hiç bişeyi unutmam bayadır foruma girmiyorum ancak senin profil resminde bir eleman vardı onunla karıştırdım Bu arada aslında bazı durumlarda hiç hatırlamamak inan daha iyi İsmail' Alıntı: Bende kaçtım malum ders var yarın 09:00 da liseli gibi sabah ders hala Genişletmek için tıkla ... Geçer geçer o günlerde geçer hadi iyi geceler
ismail Üye utanmam gereken anılarıda unutuyorum güzel oluyo ama bazıları kalıyo tabi hafızada mesela şu anda utanılcak anım gelmedi aklıma
utanmam gereken anılarıda unutuyorum güzel oluyo ama bazıları kalıyo tabi hafızada mesela şu anda utanılcak anım gelmedi aklıma
greenmile Üye İsmail' Alıntı: utanmam gereken anılarıda unutuyorum güzel oluyo ama bazıları kalıyo tabi hafızada mesela şu anda utanılcak anım gelmedi aklıma Genişletmek için tıkla ... Kısaca utanmıyorum desene
İsmail' Alıntı: utanmam gereken anılarıda unutuyorum güzel oluyo ama bazıları kalıyo tabi hafızada mesela şu anda utanılcak anım gelmedi aklıma Genişletmek için tıkla ... Kısaca utanmıyorum desene
ismail Üye greenmile' Alıntı: Kısaca utanmıyorum desene Genişletmek için tıkla ... yok utanıyorum arada benzer bi durum aklıma gelirse içim sıkılıyo utanıyomda şak diye aklıma gelmiyo neyse daldım gene konuşmaya hayırlı geceler yeniden senoltürk' Alıntı: Bende çıkıyorum Abiler Kardeşler Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... abi hayırlı geceler
greenmile' Alıntı: Kısaca utanmıyorum desene Genişletmek için tıkla ... yok utanıyorum arada benzer bi durum aklıma gelirse içim sıkılıyo utanıyomda şak diye aklıma gelmiyo neyse daldım gene konuşmaya hayırlı geceler yeniden senoltürk' Alıntı: Bende çıkıyorum Abiler Kardeşler Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... abi hayırlı geceler
ismail Üye İhtiyar007' Alıntı: İyidir senden? Genişletmek için tıkla ... iyi bende vakit geldi için mi kalktın
İhtiyar007 Üye İsmail' Alıntı: iyi bende vakit geldi için mi kalktın Genişletmek için tıkla ... Susadım kalktım bir saat oldu.Bari bir gececilere uğrayım dedim.
İsmail' Alıntı: iyi bende vakit geldi için mi kalktın Genişletmek için tıkla ... Susadım kalktım bir saat oldu.Bari bir gececilere uğrayım dedim.