frezby1 Üye minoo' Alıntı: Ben de acıkmıştım da kahve içtim geçti açlığım Bu arada yerimden kalkıp kahve yapabildim İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Yemin le gozlerim yasardi bu azim bu hirs takdire sayan karnimi doyurduktan sonra gidip cekyatin arkasinda aglama istiyorum :confused:
minoo' Alıntı: Ben de acıkmıştım da kahve içtim geçti açlığım Bu arada yerimden kalkıp kahve yapabildim İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Yemin le gozlerim yasardi bu azim bu hirs takdire sayan karnimi doyurduktan sonra gidip cekyatin arkasinda aglama istiyorum :confused:
frezby1 Üye minoo' Alıntı: Ben de acıkmıştım da kahve içtim geçti açlığım Bu arada yerimden kalkıp kahve yapabildim İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi gelecer
minoo' Alıntı: Ben de acıkmıştım da kahve içtim geçti açlığım Bu arada yerimden kalkıp kahve yapabildim İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi gelecer
frezby1 Üye Mesut Aktaş' Alıntı: yazmayında son mesaj bende kalsın bugünlük hayırlı sabahlar artık Genişletmek için tıkla ...
Mesut Aktaş' Alıntı: yazmayında son mesaj bende kalsın bugünlük hayırlı sabahlar artık Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye Desaparecido9454' Alıntı: Merhabaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin. Hoşgeldin de biraz geç geldin yahu mekanı kapatmak üzereyiz
Desaparecido9454' Alıntı: Merhabaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin. Hoşgeldin de biraz geç geldin yahu mekanı kapatmak üzereyiz
Desaparecido9454 Üye Kapatmadan önce birşey sormak istiyorummm uykuyu en çok kaçıran nedirrr çok acil lazım ^^
minoo Üye Desaparecido9454' Alıntı: Kapatmadan önce birşey sormak istiyorummm uykuyu en çok kaçıran nedirrr çok acil lazım ^^ Genişletmek için tıkla ... Elma diye biliyorum. Kahve derler genelde ama tırt.
Desaparecido9454' Alıntı: Kapatmadan önce birşey sormak istiyorummm uykuyu en çok kaçıran nedirrr çok acil lazım ^^ Genişletmek için tıkla ... Elma diye biliyorum. Kahve derler genelde ama tırt.
Desaparecido9454 Üye minoo' Alıntı: Elma diye biliyorum. Kahve derler genelde ama tırt. Genişletmek için tıkla ... İkisi bi arada deneyeyim bi bakalım olacak mıı.. teşekkürlerr iyi sabahlar =)
minoo' Alıntı: Elma diye biliyorum. Kahve derler genelde ama tırt. Genişletmek için tıkla ... İkisi bi arada deneyeyim bi bakalım olacak mıı.. teşekkürlerr iyi sabahlar =)
minoo Üye Mesut Aktaş' Alıntı: yazmayın mesajlarınızı beğenir beğeni sayınızı çoğaltırım Genişletmek için tıkla ... Uyanık ya Tamam 05:59'da sen yaz
Mesut Aktaş' Alıntı: yazmayın mesajlarınızı beğenir beğeni sayınızı çoğaltırım Genişletmek için tıkla ... Uyanık ya Tamam 05:59'da sen yaz
minoo Üye Desaparecido9454' Alıntı: İkisi bi arada deneyeyim bi bakalım olacak mıı.. teşekkürlerr iyi sabahlar =) Genişletmek için tıkla ... Sınavlar falan mı?
Desaparecido9454' Alıntı: İkisi bi arada deneyeyim bi bakalım olacak mıı.. teşekkürlerr iyi sabahlar =) Genişletmek için tıkla ... Sınavlar falan mı?
Desaparecido9454 Üye minoo' Alıntı: Sınavlar falan mı? Genişletmek için tıkla ... Yok ya sevgilim sağolsun uyutmuyor onunda uyumaya niyeti yok bi sorayım dedim öyle =)
minoo' Alıntı: Sınavlar falan mı? Genişletmek için tıkla ... Yok ya sevgilim sağolsun uyutmuyor onunda uyumaya niyeti yok bi sorayım dedim öyle =)
Mesut Aktaş Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Uyanık ya Tamam 05:59'da sen yaz Genişletmek için tıkla ... moddan onay aldım ona göre uyanıklar
minoo' Alıntı: Uyanık ya Tamam 05:59'da sen yaz Genişletmek için tıkla ... moddan onay aldım ona göre uyanıklar
minoo Üye Desaparecido9454' Alıntı: Yok ya sevgilim sağolsun uyutmuyor onunda uyumaya niyeti yok bi sorayım dedim öyle =) Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı Allah yardımcın olsun
Desaparecido9454' Alıntı: Yok ya sevgilim sağolsun uyutmuyor onunda uyumaya niyeti yok bi sorayım dedim öyle =) Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı Allah yardımcın olsun
minoo Üye 05:59'da Mesut yazsın la kimse yazmasın o kadar istedi Mesaj yazan olursa silerim (Görevi kötüye kullanan mod)
05:59'da Mesut yazsın la kimse yazmasın o kadar istedi Mesaj yazan olursa silerim (Görevi kötüye kullanan mod)
Desaparecido9454 Üye minoo' Alıntı: Sıkıntı Allah yardımcın olsun Genişletmek için tıkla ... Hemde büyük bi sıkıntı bakalım kahve elma falan fayda etmez ise artık bi şekilde uyurum uyanınca da trip üstüne trip yerimm oof ooof
minoo' Alıntı: Sıkıntı Allah yardımcın olsun Genişletmek için tıkla ... Hemde büyük bi sıkıntı bakalım kahve elma falan fayda etmez ise artık bi şekilde uyurum uyanınca da trip üstüne trip yerimm oof ooof