TheNightMare. Üye AnıL-D' Alıntı: olur ozelden felan anlatin bende somurim Genişletmek için tıkla ... somur tabi
Van Hohenheim Üye AnıL-D' Alıntı: olur ozelden felan anlatin bende somurim Genişletmek için tıkla ... Googledan ara kesin sonuca ulaşırsın mesela "operatörün opera mini handler"
AnıL-D' Alıntı: olur ozelden felan anlatin bende somurim Genişletmek için tıkla ... Googledan ara kesin sonuca ulaşırsın mesela "operatörün opera mini handler"
Anil-D Üye GameOfShadows' Alıntı: Googledan ara kesin sonuca ulaşırsın mesela "operatörün opera mini handler" Genişletmek için tıkla ... bi anlatirmisin
GameOfShadows' Alıntı: Googledan ara kesin sonuca ulaşırsın mesela "operatörün opera mini handler" Genişletmek için tıkla ... bi anlatirmisin
Van Hohenheim Üye İhtiyar007' Alıntı: @minoo geldi kaçıııın Genişletmek için tıkla ... Tırcı dedikleri kişi mi
minoo Üye Arkadaşlar tartışma halindeki mesajlarınız silinmiştir. Diğer arkadaşlar için söylüyorum; tartışma durumlarını 'yönetici etiketlemek' yerine şikayet sistemini kullanarak bize bildirirseniz daha sağlıklı bir sonuç almış oluruz. İyi sohbetler.
Arkadaşlar tartışma halindeki mesajlarınız silinmiştir. Diğer arkadaşlar için söylüyorum; tartışma durumlarını 'yönetici etiketlemek' yerine şikayet sistemini kullanarak bize bildirirseniz daha sağlıklı bir sonuç almış oluruz. İyi sohbetler.
Van Hohenheim Üye İhtiyar007' Alıntı: @minoo geldi kaçıııın Genişletmek için tıkla ... Tırcı dedikleri kişi mi
İhtiyar007 Üye GameOfShadows' Alıntı: Tırcı dedikleri kişi mi Genişletmek için tıkla ... Görmesin bunu.
TheNightMare. Üye GameOfShadows' Alıntı: Tırcı dedikleri kişi mi Genişletmek için tıkla ... kadin moderator.
minoo Üye Ya siz şunu niye unutmuyosunuz arkadaş hala tutturmuşlar tırcı diye. Adım öyle kaldı be Napıyonuz la
Van Hohenheim Üye AnıL-D' Alıntı: bi anlatirmisin Genişletmek için tıkla ... Valla symbian için direk hacklenmis opera miniyi indirip kullanıyorsun android için proxy falan değiştiriliyormuş onu bilmiyorum
AnıL-D' Alıntı: bi anlatirmisin Genişletmek için tıkla ... Valla symbian için direk hacklenmis opera miniyi indirip kullanıyorsun android için proxy falan değiştiriliyormuş onu bilmiyorum
Anil-D Üye minoo' Alıntı: Ya siz şunu niye unutmuyosunuz arkadaş hala tutturmuşlar tırcı diye. Adım öyle kaldı be Napıyonuz la Genişletmek için tıkla ... valla suan yeni duyuyorum tirci dedikkerini nasilsin abla
minoo' Alıntı: Ya siz şunu niye unutmuyosunuz arkadaş hala tutturmuşlar tırcı diye. Adım öyle kaldı be Napıyonuz la Genişletmek için tıkla ... valla suan yeni duyuyorum tirci dedikkerini nasilsin abla
İhtiyar007 Üye minoo' Alıntı: Ya siz şunu niye unutmuyosunuz arkadaş hala tutturmuşlar tırcı diye. Adım öyle kaldı be Napıyonuz la Genişletmek için tıkla ... Ben tırcı demedim Çok şükür sen nasılsın?
minoo' Alıntı: Ya siz şunu niye unutmuyosunuz arkadaş hala tutturmuşlar tırcı diye. Adım öyle kaldı be Napıyonuz la Genişletmek için tıkla ... Ben tırcı demedim Çok şükür sen nasılsın?
TheNightMare. Üye AnıL-D' Alıntı: valla suan yeni duyuyorum tirci dedikkerini nasilsin abla Genişletmek için tıkla ... aynn tırci ne
AnıL-D' Alıntı: valla suan yeni duyuyorum tirci dedikkerini nasilsin abla Genişletmek için tıkla ... aynn tırci ne