İhtiyar007 Üye zxdelemi' Alıntı: Hayırlı hayırlı şu anda konuda sanırım açık görünüyor Genişletmek için tıkla ... Takip ettim -qarapapaq-' Alıntı: Çok özel, niye perdenin arasından bakıyorsun? Kapat perdeyi. Genişletmek için tıkla ... Kapattım tamam
zxdelemi' Alıntı: Hayırlı hayırlı şu anda konuda sanırım açık görünüyor Genişletmek için tıkla ... Takip ettim -qarapapaq-' Alıntı: Çok özel, niye perdenin arasından bakıyorsun? Kapat perdeyi. Genişletmek için tıkla ... Kapattım tamam
by-pegasus Üye İhtiyar007' Alıntı: Takip ettim Kapattım tamam Genişletmek için tıkla ... daha gelmedi yav aykut hadi bakayım
İhtiyar007' Alıntı: Takip ettim Kapattım tamam Genişletmek için tıkla ... daha gelmedi yav aykut hadi bakayım
İhtiyar007 Üye zxdelemi' Alıntı: daha gelmedi yav aykut hadi bakayım Genişletmek için tıkla ... 7 dakika önce görülmüş
zxdelemi' Alıntı: daha gelmedi yav aykut hadi bakayım Genişletmek için tıkla ... 7 dakika önce görülmüş
by-pegasus Üye İhtiyar007' Alıntı: 7 dakika önce görülmüş Genişletmek için tıkla ... eleman gitti yav al dede bi kahve daha iç
İhtiyar007' Alıntı: 7 dakika önce görülmüş Genişletmek için tıkla ... eleman gitti yav al dede bi kahve daha iç
İhtiyar007 Üye zxdelemi' Alıntı: eleman gitti yav al dede bi kahve daha iç Genişletmek için tıkla ... 5 bardak çayın üstüne iyi gitmez
zxdelemi' Alıntı: eleman gitti yav al dede bi kahve daha iç Genişletmek için tıkla ... 5 bardak çayın üstüne iyi gitmez
by-pegasus Üye İhtiyar007' Alıntı: 5 bardak çayın üstüne iyi gitmez Genişletmek için tıkla ... dede nettin yav bak ihtiyarlaştın artık kalbe zararı var
İhtiyar007' Alıntı: 5 bardak çayın üstüne iyi gitmez Genişletmek için tıkla ... dede nettin yav bak ihtiyarlaştın artık kalbe zararı var
İhtiyar007 Üye zxdelemi' Alıntı: dede nettin yav bak ihtiyarlaştın artık kalbe zararı var Genişletmek için tıkla ... Daha çabuk ölüyüm diye kahve getiriyorsun
zxdelemi' Alıntı: dede nettin yav bak ihtiyarlaştın artık kalbe zararı var Genişletmek için tıkla ... Daha çabuk ölüyüm diye kahve getiriyorsun
by-pegasus Üye İhtiyar007' Alıntı: Daha çabuk ölüyüm diye kahve getiriyorsun Genişletmek için tıkla ... yok dede nereden çıkardın sonra ben bayramda harçlık alarak kimi yontacağım
İhtiyar007' Alıntı: Daha çabuk ölüyüm diye kahve getiriyorsun Genişletmek için tıkla ... yok dede nereden çıkardın sonra ben bayramda harçlık alarak kimi yontacağım
İhtiyar007 Üye zxdelemi' Alıntı: yok dede nereden çıkardın sonra ben bayramda harçlık alarak kimi yontacağım Genişletmek için tıkla ... Yok sana para
zxdelemi' Alıntı: yok dede nereden çıkardın sonra ben bayramda harçlık alarak kimi yontacağım Genişletmek için tıkla ... Yok sana para
İhtiyar007 Üye zxdelemi' Alıntı: []USER=2518634]aykut1965[/USER daha gelmedi yav Genişletmek için tıkla ... Uyumuştur belki
zxdelemi' Alıntı: []USER=2518634]aykut1965[/USER daha gelmedi yav Genişletmek için tıkla ... Uyumuştur belki
by-pegasus Üye İhtiyar007' Alıntı: Yok sana para Genişletmek için tıkla ... aaa bak dede oldumu şimdi bu eline yakıştımı o sopa
İhtiyar007' Alıntı: Yok sana para Genişletmek için tıkla ... aaa bak dede oldumu şimdi bu eline yakıştımı o sopa