Invoke Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: nasıl? kim? nerde? link at? Genişletmek için tıkla ... Adamın biri bir şey sormuş, hiç bir şey bilmiyor. Hakan da hastaymış. Sen de ohoo gibi bir şey dedin. Sonradan anlattın mı, bilmiyorum.
Sukut-u Hayal' Alıntı: nasıl? kim? nerde? link at? Genişletmek için tıkla ... Adamın biri bir şey sormuş, hiç bir şey bilmiyor. Hakan da hastaymış. Sen de ohoo gibi bir şey dedin. Sonradan anlattın mı, bilmiyorum.
Burak Altun Üye Nick'i Süleyman'dı. Ama ilk nick'i sülümandönmez'di. Eski symbiancılardandır kendileri.
beytullah6767 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: benim hayatim maxicep odu yav telde fu ll maxicepdeyim Genişletmek için tıkla ... benim girmedigim gün yok 2011 den beri güne en az 2 saar aktifim ama mesaj kasmayi sevmiyorum
Sukut-u Hayal' Alıntı: benim hayatim maxicep odu yav telde fu ll maxicepdeyim Genişletmek için tıkla ... benim girmedigim gün yok 2011 den beri güne en az 2 saar aktifim ama mesaj kasmayi sevmiyorum
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Adamın biri bir şey sormuş, hiç bir şey bilmiyor. Hakan da hastaymış. Sen de ohoo gibi bir şey dedin. Sonradan anlattın mı, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... anlattım ama anlamamış hatta uzun uzun yazdım hakan abide ben bile bişey anlamadım dedi
-qarapapaq-' Alıntı: Adamın biri bir şey sormuş, hiç bir şey bilmiyor. Hakan da hastaymış. Sen de ohoo gibi bir şey dedin. Sonradan anlattın mı, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... anlattım ama anlamamış hatta uzun uzun yazdım hakan abide ben bile bişey anlamadım dedi
Invoke Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: anlattım ama anlamamış hatta uzun uzun yazdım hakan abide ben bile bişey anlamadım dedi Genişletmek için tıkla ... Nasıl anlattıysan.
Sukut-u Hayal' Alıntı: anlattım ama anlamamış hatta uzun uzun yazdım hakan abide ben bile bişey anlamadım dedi Genişletmek için tıkla ... Nasıl anlattıysan.
Burak Altun Üye -qarapapaq-' Alıntı: Yok artık. Genişletmek için tıkla ... Anlayamazsın diyeceğim ama sıktı artık
Invoke Üye Burak Altun' Alıntı: Anlayamazsın diyeceğim ama sıktı artık Genişletmek için tıkla ... De çok istiyorsan, içinde kalmasın.
Burak Altun' Alıntı: Anlayamazsın diyeceğim ama sıktı artık Genişletmek için tıkla ... De çok istiyorsan, içinde kalmasın.
UpOneTR Üye beytullah6767' Alıntı: benim girmedigim gün yok 2011 den beri güne en az 2 saar aktifim ama mesaj kasmayi sevmiyorum Genişletmek için tıkla ... mesaj kasmam öyle bi amacım yok genelde gereksize takilmaya çalisirim yada birisi yardim istemisse biliyosam illaki atlyorum olaya bilmiyorum ama dikkatimi çekiyosa konu üste çıksın diye bi mesaj atarim
beytullah6767' Alıntı: benim girmedigim gün yok 2011 den beri güne en az 2 saar aktifim ama mesaj kasmayi sevmiyorum Genişletmek için tıkla ... mesaj kasmam öyle bi amacım yok genelde gereksize takilmaya çalisirim yada birisi yardim istemisse biliyosam illaki atlyorum olaya bilmiyorum ama dikkatimi çekiyosa konu üste çıksın diye bi mesaj atarim
Invoke Üye muhammed4949' Alıntı: Hidayet hacı banlandı herhalde Genişletmek için tıkla ... Kendi isteğiyle uzaklaştı, bir süreliğine.
muhammed4949' Alıntı: Hidayet hacı banlandı herhalde Genişletmek için tıkla ... Kendi isteğiyle uzaklaştı, bir süreliğine.
Invoke Üye Burak Altun' Alıntı: Cod2black gibi bir nick'li arkadaş vardı o duruyor mu Genişletmek için tıkla ... Pek takılmıyor.
Burak Altun' Alıntı: Cod2black gibi bir nick'li arkadaş vardı o duruyor mu Genişletmek için tıkla ... Pek takılmıyor.
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Nasıl anlattıysan. Genişletmek için tıkla ... ahanda bunu anlamayacak ne var o.O
-qarapapaq-' Alıntı: Nasıl anlattıysan. Genişletmek için tıkla ... ahanda bunu anlamayacak ne var o.O
Burak Altun Üye -qarapapaq-' Alıntı: Pek takılmıyor. Genişletmek için tıkla ... O da iyi çocuktu. Eski hortçulardandı.
-qarapapaq-' Alıntı: Pek takılmıyor. Genişletmek için tıkla ... O da iyi çocuktu. Eski hortçulardandı.
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap -qarapapaq-' Alıntı: Kendi isteğiyle uzaklaştı, bir süreliğine. Genişletmek için tıkla ... ha tamam sağolasın pehlivan
-qarapapaq-' Alıntı: Kendi isteğiyle uzaklaştı, bir süreliğine. Genişletmek için tıkla ... ha tamam sağolasın pehlivan
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Adamsın. Genişletmek için tıkla ... hakan abi olmasa bu forumda bende olmazdım onun konuları sayesinde tanıdm burayı
-qarapapaq-' Alıntı: Adamsın. Genişletmek için tıkla ... hakan abi olmasa bu forumda bende olmazdım onun konuları sayesinde tanıdm burayı