Anil-D Üye muhammed4949' Alıntı: kimse sohbet etmşyor ya ne yabıyonuz nasıl gidiyo Genişletmek için tıkla ... valla suan sirf senin ic8n sarj aletini ariyom ya bulamadim % 7 GT-I9500 cihazımdan gönderildi
muhammed4949' Alıntı: kimse sohbet etmşyor ya ne yabıyonuz nasıl gidiyo Genişletmek için tıkla ... valla suan sirf senin ic8n sarj aletini ariyom ya bulamadim % 7 GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: valla suan sirf senin ic8n sarj aletini ariyom ya bulamadim % 7 GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hatrımı kırmadın ben de çay demledim isteyen gelsin
AnıL-D' Alıntı: valla suan sirf senin ic8n sarj aletini ariyom ya bulamadim % 7 GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hatrımı kırmadın ben de çay demledim isteyen gelsin
yakupb03 Üye AnıL-D' Alıntı: 19 ben memnun oldum önceden taniyodumda gerci GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Bende. Eyw kardeşim.
AnıL-D' Alıntı: 19 ben memnun oldum önceden taniyodumda gerci GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Bende. Eyw kardeşim.
Anil-D Üye yakupb03' Alıntı: Bende. Eyw kardeşim. Genişletmek için tıkla ... bisey sorabilirmiyim GT-I9500 cihazımdan gönderildi
yakupb03' Alıntı: Bende. Eyw kardeşim. Genişletmek için tıkla ... bisey sorabilirmiyim GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Anil-D Üye muhammed4949' Alıntı: Aleyküm Selam sana da iyi geceler Genişletmek için tıkla ... senin sarj ne kadar GT-I9500 cihazımdan gönderildi
muhammed4949' Alıntı: Aleyküm Selam sana da iyi geceler Genişletmek için tıkla ... senin sarj ne kadar GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: senin sarj ne kadar GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... %100
Anil-D Üye muhammed4949' Alıntı: %100 Genişletmek için tıkla ... ss at bakim GT-I9500 cihazımdan gönderildi
yakupb03 Üye AnıL-D' Alıntı: bisey sorabilirmiyim GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Tabii kardeşim buyur.
AnıL-D' Alıntı: bisey sorabilirmiyim GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Tabii kardeşim buyur.
Anil-D Üye yakupb03' Alıntı: Tabii kardeşim buyur. Genişletmek için tıkla ... bir su kardesimi soyleme senin bir ekran goruntun vardi hatirlamiyom orda jilete benzeyen sey nedir GT-I9500 cihazımdan gönderildi
yakupb03' Alıntı: Tabii kardeşim buyur. Genişletmek için tıkla ... bir su kardesimi soyleme senin bir ekran goruntun vardi hatirlamiyom orda jilete benzeyen sey nedir GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: ss at bakim GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... hiç uğraşamam AnıL-D' Alıntı: :zuu GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... şarjı bul
AnıL-D' Alıntı: ss at bakim GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... hiç uğraşamam AnıL-D' Alıntı: :zuu GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... şarjı bul
yakupb03 Üye AnıL-D' Alıntı: bir su kardesimi soyleme senin bir ekran goruntun vardi hatirlamiyom orda jilete benzeyen sey nedir GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hatırlayamadm ki? İcon falan miydi az aç olmazsa
AnıL-D' Alıntı: bir su kardesimi soyleme senin bir ekran goruntun vardi hatirlamiyom orda jilete benzeyen sey nedir GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hatırlayamadm ki? İcon falan miydi az aç olmazsa
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap beytullah6767' Alıntı: selâmünaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam
Anil-D Üye yakupb03' Alıntı: Hatırlayamadm ki? İcon falan miydi az aç olmazsa Genişletmek için tıkla ... 5 6 dk ya geliyom alet bulmam lazim GT-I9500 cihazımdan gönderildi
yakupb03' Alıntı: Hatırlayamadm ki? İcon falan miydi az aç olmazsa Genişletmek için tıkla ... 5 6 dk ya geliyom alet bulmam lazim GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap beytullah6767' Alıntı: nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... hamdolsun sağolasın seni sormalı nasıl gidiyor okul
beytullah6767' Alıntı: nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... hamdolsun sağolasın seni sormalı nasıl gidiyor okul
beytullah6767 Üye muhammed4949' Alıntı: hamdolsun sağolasın seni sormalı nasıl gidiyor okul Genişletmek için tıkla ... elhamdulillah bende iyiyim okul işte sınavlar yaklaştı birde Yarın ortak deneme Sınavı var dershane lerin ona giricem
muhammed4949' Alıntı: hamdolsun sağolasın seni sormalı nasıl gidiyor okul Genişletmek için tıkla ... elhamdulillah bende iyiyim okul işte sınavlar yaklaştı birde Yarın ortak deneme Sınavı var dershane lerin ona giricem