Invoke Üye Aleykümselam @Kit Kat Neyse, ben de yatayım yarın uyanamayacağım büyük ihtimalle. Haydi herkese hayırlı geceler. Kendine iyi bak abi, @OttomaN TigeR Arada buralara bak la @İsmail
Aleykümselam @Kit Kat Neyse, ben de yatayım yarın uyanamayacağım büyük ihtimalle. Haydi herkese hayırlı geceler. Kendine iyi bak abi, @OttomaN TigeR Arada buralara bak la @İsmail
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam @Kit Kat Neyse, ben de yatayım yarın uyanamayacağım büyük ihtimalle. Haydi herkese hayırlı geceler. Kendine iyi bak abi, @OttomaN TigeR Arada buralara bak la @İsmail Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim iyi geceler. Allah rahatlık versin, selametle.
-qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam @Kit Kat Neyse, ben de yatayım yarın uyanamayacağım büyük ihtimalle. Haydi herkese hayırlı geceler. Kendine iyi bak abi, @OttomaN TigeR Arada buralara bak la @İsmail Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim iyi geceler. Allah rahatlık versin, selametle.
Kit Kat Üye Ya arkadaşlar bişi sorucam konu açmak istemedim chacha telefon kullanıyorumda mesaj yazarken kelime tahmin programı lazım swıftkey yukledım ama wifi sorunlu turkce dil paketini indiremedim hazır yüklü sözlüğü olan bildiğiniz program varmı ?
Ya arkadaşlar bişi sorucam konu açmak istemedim chacha telefon kullanıyorumda mesaj yazarken kelime tahmin programı lazım swıftkey yukledım ama wifi sorunlu turkce dil paketini indiremedim hazır yüklü sözlüğü olan bildiğiniz program varmı ?
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: Bi devriye atayım ben, tekrar uğrarım bir yere kaybolmayın hah. Genişletmek için tıkla ... selametle abi sakın uyuya kalma İhtiyar007' Alıntı: okey oynuyoruz diyorum yatmaya mı gittin diyor Genişletmek için tıkla ... ne bilim unuttum işte dedim oynamayı bırakmış uyumuya gitti neyse bu saatte oyun nedir yav ben hala buna şaşırım
OttomaN TigeR' Alıntı: Bi devriye atayım ben, tekrar uğrarım bir yere kaybolmayın hah. Genişletmek için tıkla ... selametle abi sakın uyuya kalma İhtiyar007' Alıntı: okey oynuyoruz diyorum yatmaya mı gittin diyor Genişletmek için tıkla ... ne bilim unuttum işte dedim oynamayı bırakmış uyumuya gitti neyse bu saatte oyun nedir yav ben hala buna şaşırım
Kit Kat Üye İhtiyar007' Alıntı: iş yorgunluğu atıp sohbet ediyoruz Genişletmek için tıkla ... Abi bi el atsana ya yukarda yazdım
İhtiyar007' Alıntı: iş yorgunluğu atıp sohbet ediyoruz Genişletmek için tıkla ... Abi bi el atsana ya yukarda yazdım
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: iş yorgunluğu atıp sohbet ediyoruz Genişletmek için tıkla ... işler nasıl gidiyor iyisindir İnşAllah
İhtiyar007' Alıntı: iş yorgunluğu atıp sohbet ediyoruz Genişletmek için tıkla ... işler nasıl gidiyor iyisindir İnşAllah
0MG90 Üye Kit Kat' Alıntı: Abi bi el atsana ya yukarda yazdım Genişletmek için tıkla ... 3g ac yükle?
0MG90 Üye Kit Kat' Alıntı: o ne ? baktımda bulamadım Genişletmek için tıkla ... Mobil internet yani Normal klavyenin tahminini ac olmadı. Lg G2 klavyesi indir başka istiyorsan.
Kit Kat' Alıntı: o ne ? baktımda bulamadım Genişletmek için tıkla ... Mobil internet yani Normal klavyenin tahminini ac olmadı. Lg G2 klavyesi indir başka istiyorsan.
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: fark 8 e çıktı Bir taraftan da ülkeyi kurtarıyoruz Genişletmek için tıkla ... galibiyet sende
İhtiyar007' Alıntı: fark 8 e çıktı Bir taraftan da ülkeyi kurtarıyoruz Genişletmek için tıkla ... galibiyet sende
Kit Kat Üye 0MG90' Alıntı: Mobil internet yani Normal klavyenin tahminini ac olmadı. Lg G2 klavyesi indir başka istiyorsan. Genişletmek için tıkla ... cm 10 kulladığım için normal tahmin yok lg de varmı tahmin türkçe link verirsen sevinirim
0MG90' Alıntı: Mobil internet yani Normal klavyenin tahminini ac olmadı. Lg G2 klavyesi indir başka istiyorsan. Genişletmek için tıkla ... cm 10 kulladığım için normal tahmin yok lg de varmı tahmin türkçe link verirsen sevinirim