Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: fark ettim zaten kardeşim, öylesine laf olsun diye söyledim Genişletmek için tıkla ... Abi dedem vefat etti ondan sonra gelen giden çok oldu öyle kafamız biraz dağınıktı telaşeler falan
OttomaN TigeR' Alıntı: fark ettim zaten kardeşim, öylesine laf olsun diye söyledim Genişletmek için tıkla ... Abi dedem vefat etti ondan sonra gelen giden çok oldu öyle kafamız biraz dağınıktı telaşeler falan
NEXUS Üye Nextman' Alıntı: Tüm kardeşlerim hayırlı geceler tatlı sohbetler buralardayım ona göre Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Geceler
Nextman' Alıntı: Tüm kardeşlerim hayırlı geceler tatlı sohbetler buralardayım ona göre Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Geceler
beytullah6767 Üye TheFenomen' Alıntı: Abi dedem vefat etti ondan sonra gelen giden çok oldu öyle kafamız biraz dağınıktı telaşeler falan Genişletmek için tıkla ... Başın sağolsun
TheFenomen' Alıntı: Abi dedem vefat etti ondan sonra gelen giden çok oldu öyle kafamız biraz dağınıktı telaşeler falan Genişletmek için tıkla ... Başın sağolsun
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap TheFenomen' Alıntı: Abi dedem vefat etti ondan sonra gelen giden çok oldu öyle kafamız biraz dağınıktı telaşeler falan Genişletmek için tıkla ... Allah Rahmet etsin başınıza sağlık
TheFenomen' Alıntı: Abi dedem vefat etti ondan sonra gelen giden çok oldu öyle kafamız biraz dağınıktı telaşeler falan Genişletmek için tıkla ... Allah Rahmet etsin başınıza sağlık
0MG90 Üye TheFenomen' Alıntı: Abi dedem vefat etti ondan sonra gelen giden çok oldu öyle kafamız biraz dağınıktı telaşeler falan Genişletmek için tıkla ... Başınız sağolsun kardeş
TheFenomen' Alıntı: Abi dedem vefat etti ondan sonra gelen giden çok oldu öyle kafamız biraz dağınıktı telaşeler falan Genişletmek için tıkla ... Başınız sağolsun kardeş
OttomaN TigeR Üye muhammed4949' Alıntı: Bitlis'e Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun, vazife vazifedir, vazife kutsaldır, vazife öyle işte tekrar hayırlısı olsun inşallah
muhammed4949' Alıntı: Bitlis'e Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun, vazife vazifedir, vazife kutsaldır, vazife öyle işte tekrar hayırlısı olsun inşallah
Enes Üye beytullah6767' Alıntı: Başın sağolsun Genişletmek için tıkla ... muhammed4949' Alıntı: Allah Rahmet etsin başınıza sağlık Genişletmek için tıkla ... 0MG90' Alıntı: Başınız sağolsun kardeş Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun sağolun
beytullah6767' Alıntı: Başın sağolsun Genişletmek için tıkla ... muhammed4949' Alıntı: Allah Rahmet etsin başınıza sağlık Genişletmek için tıkla ... 0MG90' Alıntı: Başınız sağolsun kardeş Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun sağolun
beytullah6767 Üye _YldzEnes_' Alıntı: hoşbulduk sağolun bu ne mesaj trafiği Genişletmek için tıkla ... Bu gece iyi buralar iyi
_YldzEnes_' Alıntı: hoşbulduk sağolun bu ne mesaj trafiği Genişletmek için tıkla ... Bu gece iyi buralar iyi
OttomaN TigeR Üye beytullah6767' Alıntı: Belgeleri göster bakalım Genişletmek için tıkla ... evde kaldı bi koşup getireyim mi?
beytullah6767' Alıntı: Belgeleri göster bakalım Genişletmek için tıkla ... evde kaldı bi koşup getireyim mi?
mürteza16 Üye teknolojik3' Alıntı: Uyumama ilacı yokmu la her yattığımda kabus görüyorum ya Genişletmek için tıkla ... Nöbetçi eczaneye sor
teknolojik3' Alıntı: Uyumama ilacı yokmu la her yattığımda kabus görüyorum ya Genişletmek için tıkla ... Nöbetçi eczaneye sor
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: Hayırlısı olsun, vazife vazifedir, vazife kutsaldır, vazife öyle işte tekrar hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi senin durumlar nasıl
OttomaN TigeR' Alıntı: Hayırlısı olsun, vazife vazifedir, vazife kutsaldır, vazife öyle işte tekrar hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi senin durumlar nasıl
0MG90 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: evde kaldı bi koşup getireyim mi? Genişletmek için tıkla ... Bende kullanıyorum onu belge yoksa kullanmaya devam
OttomaN TigeR' Alıntı: evde kaldı bi koşup getireyim mi? Genişletmek için tıkla ... Bende kullanıyorum onu belge yoksa kullanmaya devam
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap teknolojik3' Alıntı: Uyumama ilacı yokmu la her yattığımda kabus görüyorum ya Genişletmek için tıkla ... burda takıl ilacı burası
teknolojik3' Alıntı: Uyumama ilacı yokmu la her yattığımda kabus görüyorum ya Genişletmek için tıkla ... burda takıl ilacı burası