Yusuf0111_Oğuzhan Üye görüşürüz sanada Sukut-u Hayal' Alıntı: Yeter Genişletmek için tıkla ... sence 3 yıl sonra nasıl pcler çıkarben söyleyeyim kendi kendini geliştiren pcler çıkar
görüşürüz sanada Sukut-u Hayal' Alıntı: Yeter Genişletmek için tıkla ... sence 3 yıl sonra nasıl pcler çıkarben söyleyeyim kendi kendini geliştiren pcler çıkar
UpOneTR Üye yusuf0111' Alıntı: görüşürüz sanada sence 3 yıl sonra nasıl pcler çıkar Genişletmek için tıkla ... Beni ilgilendirmiyo :-( ama teknoloji harbi çok sapıttı Telefona telefon demek eski nokialara felan ihanet olur samsung e250 de kalacakti en fazla ya Bilgisayarlarda acayiplesmeye basladı heleki oyunlar Gta V kim bilir pc icin ne sistem istiyodur Çok sacma gereksiz gerek yok o kadar teknolojiye dünyayı kurutuyo Ben yatar keyifli geceler sana
yusuf0111' Alıntı: görüşürüz sanada sence 3 yıl sonra nasıl pcler çıkar Genişletmek için tıkla ... Beni ilgilendirmiyo :-( ama teknoloji harbi çok sapıttı Telefona telefon demek eski nokialara felan ihanet olur samsung e250 de kalacakti en fazla ya Bilgisayarlarda acayiplesmeye basladı heleki oyunlar Gta V kim bilir pc icin ne sistem istiyodur Çok sacma gereksiz gerek yok o kadar teknolojiye dünyayı kurutuyo Ben yatar keyifli geceler sana
Yusuf0111_Oğuzhan Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Beni ilgilendirmiyo :-( ama teknoloji harbi çok sapıttı Telefona telefon demek eski nokialara felan ihanet olur samsung e250 de kalacakti en fazla ya Bilgisayarlarda acayiplesmeye basladı heleki oyunlar Gta V kim bilir pc icin ne sistem istiyodur Çok sacma gereksiz gerek yok o kadar teknolojiye dünyayı kurutuyo Ben yatar keyifli geceler sana Genişletmek için tıkla ... sanada bende yavaş yavaş yatayım uykudan fazla çalmayalım
Sukut-u Hayal' Alıntı: Beni ilgilendirmiyo :-( ama teknoloji harbi çok sapıttı Telefona telefon demek eski nokialara felan ihanet olur samsung e250 de kalacakti en fazla ya Bilgisayarlarda acayiplesmeye basladı heleki oyunlar Gta V kim bilir pc icin ne sistem istiyodur Çok sacma gereksiz gerek yok o kadar teknolojiye dünyayı kurutuyo Ben yatar keyifli geceler sana Genişletmek için tıkla ... sanada bende yavaş yavaş yatayım uykudan fazla çalmayalım
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap senoltürk' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler