UpOneTR Üye yusuf0111' Alıntı: oynayacak oyun kalmadı Genişletmek için tıkla ... Win8 asphalt 8 yukle yada six guns
yusuf0111' Alıntı: oynayacak oyun kalmadı Genişletmek için tıkla ... Win8 asphalt 8 yukle yada six guns
Yusuf0111_Oğuzhan Üye ne sandın Sukut-u Hayal' Alıntı: Win8 asphalt 8 yukle yada six guns Genişletmek için tıkla ... ikside bitti
ne sandın Sukut-u Hayal' Alıntı: Win8 asphalt 8 yukle yada six guns Genişletmek için tıkla ... ikside bitti
Yusuf0111_Oğuzhan Üye X-pro161' Alıntı: pc demişken kendime tosiba qashmo laptom aldım Genişletmek için tıkla ... benlm kini sorma
X-pro161' Alıntı: pc demişken kendime tosiba qashmo laptom aldım Genişletmek için tıkla ... benlm kini sorma
Yusuf0111_Oğuzhan Üye win 8.1 64 bit 1tb+1tb+250gb hafıza 1920x1080p ekran çözünürlüğü 21 inç ekran boyutu 2 ader gtx titan ekran kartı intel core i7 extreme 32 gb ram
win 8.1 64 bit 1tb+1tb+250gb hafıza 1920x1080p ekran çözünürlüğü 21 inç ekran boyutu 2 ader gtx titan ekran kartı intel core i7 extreme 32 gb ram
Yusuf0111_Oğuzhan Üye neyse upload edemedim özellikleri sayayım 1 tb ram 24 tb hafıza 25 ghz 30 çekirdekli 60cache 6 adet nvidia quadro 6000k 5 adet nviada gtx titan 1 adet intel graphicks nemesis 4k ekran hasaneness' Alıntı: Everytime Genişletmek için tıkla ... sende hoş geldin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
neyse upload edemedim özellikleri sayayım 1 tb ram 24 tb hafıza 25 ghz 30 çekirdekli 60cache 6 adet nvidia quadro 6000k 5 adet nviada gtx titan 1 adet intel graphicks nemesis 4k ekran hasaneness' Alıntı: Everytime Genişletmek için tıkla ... sende hoş geldin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
X-pro161 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: senin sistemin parayla ben 4 sistem toplardim o.O Genişletmek için tıkla ... sen ne diyorsun bu bilgisayara
Sukut-u Hayal' Alıntı: senin sistemin parayla ben 4 sistem toplardim o.O Genişletmek için tıkla ... sen ne diyorsun bu bilgisayara