levasinay Üye telefon elimde uyuyakalmışım --------------- Ekleme --------------- herkese iyi geceler, 2 saattir internete bağlanmaya çalışıyorum joikuspotla bağlanıyordum çalışmaz oldu ben de telefondan pc suite indirip pcye attım ama kabloyla gene bağlanamadım mecbur bluetooth la
telefon elimde uyuyakalmışım --------------- Ekleme --------------- herkese iyi geceler, 2 saattir internete bağlanmaya çalışıyorum joikuspotla bağlanıyordum çalışmaz oldu ben de telefondan pc suite indirip pcye attım ama kabloyla gene bağlanamadım mecbur bluetooth la
rapege Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Selamun aleyküm gececileri.... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam
Perfect! Üye levasinay' Alıntı: iyiyim Halil abi sen nasılsın ?? Genişletmek için tıkla ... iyilik sağol yeni gelenler hoşgeldiniz
levasinay' Alıntı: iyiyim Halil abi sen nasılsın ?? Genişletmek için tıkla ... iyilik sağol yeni gelenler hoşgeldiniz
Perfect! Üye minoo' Alıntı: hi friends..how are u tonight? Genişletmek için tıkla ... hi my student ım good. and you ?
minoo' Alıntı: hi friends..how are u tonight? Genişletmek için tıkla ... hi my student ım good. and you ?
ALpeRenBuGRa Üye Bir göz atın; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir göz atın; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
minoo Üye halil09' Alıntı: hi my student ım good. and you ? Genişletmek için tıkla ... fine everythng is good