minoo Üye haltie' Alıntı: cem yılmaz mı yanında Genişletmek için tıkla ... hadi hadi iyiydi kabul et tbrkler Beybim
haltie' Alıntı: cem yılmaz mı yanında Genişletmek için tıkla ... hadi hadi iyiydi kabul et tbrkler Beybim
Aksi Üye gerek warmı ceme yılmaza falan :P bılıorum beeybım arkds ıste az kabullenemıo hazımsızlık yaptı mıdesı herhal :P
gerek warmı ceme yılmaza falan :P bılıorum beeybım arkds ıste az kabullenemıo hazımsızlık yaptı mıdesı herhal :P
levasinay Üye İyi geceler herkese sonunda laptobuma kavuştum köye getirmemiştim bugün inip aldım laptobu ilk defa foruma pc ile girdim tel ne zormuş yav
İyi geceler herkese sonunda laptobuma kavuştum köye getirmemiştim bugün inip aldım laptobu ilk defa foruma pc ile girdim tel ne zormuş yav
Toffee Üye levasinay' Alıntı: İyi geceler herkese sonunda laptobuma kavuştum köye getirmemiştim bugün inip aldım laptobu ilk defa foruma pc ile girdim tel ne zormuş yav Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin allah kavuşturmuş
levasinay' Alıntı: İyi geceler herkese sonunda laptobuma kavuştum köye getirmemiştim bugün inip aldım laptobu ilk defa foruma pc ile girdim tel ne zormuş yav Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin allah kavuşturmuş
levasinay Üye -sena-' Alıntı: hoşgeldin allah kavuşturmuş Genişletmek için tıkla ... sağol ama teli modem olarak kullanıyorum vodafone internet yavaş ama idare ediyom telden iyidir minoo' Alıntı: geldim nihayet iyi geceler herkese.. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin, iyi geceler
-sena-' Alıntı: hoşgeldin allah kavuşturmuş Genişletmek için tıkla ... sağol ama teli modem olarak kullanıyorum vodafone internet yavaş ama idare ediyom telden iyidir minoo' Alıntı: geldim nihayet iyi geceler herkese.. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin, iyi geceler
Toffee Üye levasinay' Alıntı: valla ben iyiyim Siz nasılsınız ?? Genişletmek için tıkla ... sen iyiysen iyiyiz yalaka oldu biraz ama nyse
levasinay' Alıntı: valla ben iyiyim Siz nasılsınız ?? Genişletmek için tıkla ... sen iyiysen iyiyiz yalaka oldu biraz ama nyse