UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Yani? Genişletmek için tıkla ... Pazartesi ilkokul , ortaokul ve liselilere okul var abeyyy
-qarapapaq-' Alıntı: Yani? Genişletmek için tıkla ... Pazartesi ilkokul , ortaokul ve liselilere okul var abeyyy
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: miniusb to hdmi kablolar var. Destekliyorsa hallolur. Genişletmek için tıkla ... Adam desteklemiyor dedi ama öyle olur mu acaba?
-qarapapaq-' Alıntı: miniusb to hdmi kablolar var. Destekliyorsa hallolur. Genişletmek için tıkla ... Adam desteklemiyor dedi ama öyle olur mu acaba?
Invoke Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Pazartesi ilkokul , ortaokul ve liselilere okul var abeyyy Genişletmek için tıkla ... Tamam
Sukut-u Hayal' Alıntı: Pazartesi ilkokul , ortaokul ve liselilere okul var abeyyy Genişletmek için tıkla ... Tamam
0MG90 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Benim teli satayım hevesin geçsin gel Genişletmek için tıkla ... Yok artık snap800 alıcam
Sukut-u Hayal' Alıntı: Benim teli satayım hevesin geçsin gel Genişletmek için tıkla ... Yok artık snap800 alıcam
GökhanERMCLR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Eyvallah, sağol. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iiz ne gülüyon komik bişey mi dedik
-qarapapaq-' Alıntı: Eyvallah, sağol. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iiz ne gülüyon komik bişey mi dedik
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: Adam desteklemiyor dedi ama öyle olur mu acaba? Genişletmek için tıkla ... Desteklemiyor mu dedi, giriş mi yok, dedi? Desteklemiyorsa işe yaramaz, herhalde. Tam da bilmiyorum ama. GökhanERMCLR' Alıntı: iiz ne gülüyon komik bişey mi dedik Genişletmek için tıkla ... gülmeyah de mi
0MG90' Alıntı: Adam desteklemiyor dedi ama öyle olur mu acaba? Genişletmek için tıkla ... Desteklemiyor mu dedi, giriş mi yok, dedi? Desteklemiyorsa işe yaramaz, herhalde. Tam da bilmiyorum ama. GökhanERMCLR' Alıntı: iiz ne gülüyon komik bişey mi dedik Genişletmek için tıkla ... gülmeyah de mi
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: Yok artık snap800 alıcam Genişletmek için tıkla ... Z3 al hacı 0MG90' Alıntı: Bu gece heri potır vardı yine voldemırt ile kapıştılar destansı final yine gerçekleşti Genişletmek için tıkla ...
0MG90' Alıntı: Yok artık snap800 alıcam Genişletmek için tıkla ... Z3 al hacı 0MG90' Alıntı: Bu gece heri potır vardı yine voldemırt ile kapıştılar destansı final yine gerçekleşti Genişletmek için tıkla ...
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Desteklemiyor mu dedi, giriş mi yok, dedi? Desteklemiyorsa işe yaramaz, herhalde. Tam da bilmiyorum ama. gülmeyah de mi Genişletmek için tıkla ... Şarj girişi hacı otg de ordan şarj da Desteği yok dedi
-qarapapaq-' Alıntı: Desteklemiyor mu dedi, giriş mi yok, dedi? Desteklemiyorsa işe yaramaz, herhalde. Tam da bilmiyorum ama. gülmeyah de mi Genişletmek için tıkla ... Şarj girişi hacı otg de ordan şarj da Desteği yok dedi
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Z3 al hacı Genişletmek için tıkla ... Z3 mü bismillah Z2 çıktı mı kı ?
Invoke Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Z3 mü bismillah Z2 çıktı mı kı ? Genişletmek için tıkla ... Sonuçta çıkacak. 0MG90' Alıntı: Şarj girişi hacı otg de ordan şarj da Desteği yok dedi Genişletmek için tıkla ... Araştırırız.
Sukut-u Hayal' Alıntı: Z3 mü bismillah Z2 çıktı mı kı ? Genişletmek için tıkla ... Sonuçta çıkacak. 0MG90' Alıntı: Şarj girişi hacı otg de ordan şarj da Desteği yok dedi Genişletmek için tıkla ... Araştırırız.
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Sonuçta çıkacak. Genişletmek için tıkla ... Xıaomi mi3 Biliyonuz mu nasıl bi cihaz
-qarapapaq-' Alıntı: Sonuçta çıkacak. Genişletmek için tıkla ... Xıaomi mi3 Biliyonuz mu nasıl bi cihaz
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Z3 al hacı Genişletmek için tıkla ... Bekle bekle ömrüm beklemekle geçti Z1 compact çıksın elime bir alayım ekran boyutu iyi gelirse alıcam bitcek yeter valla
-qarapapaq-' Alıntı: Z3 al hacı Genişletmek için tıkla ... Bekle bekle ömrüm beklemekle geçti Z1 compact çıksın elime bir alayım ekran boyutu iyi gelirse alıcam bitcek yeter valla
GökhanERMCLR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Desteklemiyor mu dedi, giriş mi yok, dedi? Desteklemiyorsa işe yaramaz, herhalde. Tam da bilmiyorum ama. gülmeyah de mi Genişletmek için tıkla ... Gül gül devam..
-qarapapaq-' Alıntı: Desteklemiyor mu dedi, giriş mi yok, dedi? Desteklemiyorsa işe yaramaz, herhalde. Tam da bilmiyorum ama. gülmeyah de mi Genişletmek için tıkla ... Gül gül devam..
UpOneTR Üye 0MG90' Alıntı: Bekle bekle ömrüm beklemekle geçti Z1 compact çıksın elime bir alayım ekran boyutu iyi gelirse alıcam bitcek yeter valla Genişletmek için tıkla ... Senin gibi bi İOScuya androik mi pehhh
0MG90' Alıntı: Bekle bekle ömrüm beklemekle geçti Z1 compact çıksın elime bir alayım ekran boyutu iyi gelirse alıcam bitcek yeter valla Genişletmek için tıkla ... Senin gibi bi İOScuya androik mi pehhh
0MG90 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Z3 mü bismillah Z2 çıktı mı kı ? Genişletmek için tıkla ... Z2 çok şekil gibi ama öne led falan koymuşlar
Sukut-u Hayal' Alıntı: Z3 mü bismillah Z2 çıktı mı kı ? Genişletmek için tıkla ... Z2 çok şekil gibi ama öne led falan koymuşlar
UpOneTR Üye 0MG90' Alıntı: Z2 çok şekil gibi ama öne led falan koymuşlar Genişletmek için tıkla ... Hic görmedim Param yok alamayacağim için hic arastirmiyom :P
0MG90' Alıntı: Z2 çok şekil gibi ama öne led falan koymuşlar Genişletmek için tıkla ... Hic görmedim Param yok alamayacağim için hic arastirmiyom :P