sehabe2 Üye can 503' Alıntı: beyler sizde konu cevaplarken böyle hata veriyomu Genişletmek için tıkla ... bi bende oluyoo saniiim bende
can 503' Alıntı: beyler sizde konu cevaplarken böyle hata veriyomu Genişletmek için tıkla ... bi bende oluyoo saniiim bende
ahmetkartal Üye AnıL-D' Alıntı: o nediyon win 8 yaptım la Genişletmek için tıkla ... bende kurcam useniyorum
KD1907 Üye Alsjaksj olm biz tartistik ya adamla sonra kavgaya donustu falan sonra ceza puani aldi kavga edeneler bende dahil sonra konuyu kilitlediler. Bu arada 4 ceza puani sonra bana elveda Yani bi tartismaya bakar :S
Alsjaksj olm biz tartistik ya adamla sonra kavgaya donustu falan sonra ceza puani aldi kavga edeneler bende dahil sonra konuyu kilitlediler. Bu arada 4 ceza puani sonra bana elveda Yani bi tartismaya bakar :S
Anil-D Üye bu arada hata düzeldi KD1907' Alıntı: 4 Genişletmek için tıkla ... kactane uyarı verıyolarmış
beytullah6767 Üye ahmetkartal' Alıntı: ne fiyatı sorma ya bilgisayarı düzelttinmi Genişletmek için tıkla ... biri vardı çay fiyatı vermişti dün
ahmetkartal' Alıntı: ne fiyatı sorma ya bilgisayarı düzelttinmi Genişletmek için tıkla ... biri vardı çay fiyatı vermişti dün
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: bu arada hata düzeldi kactane uyarı verıyolarmış Genişletmek için tıkla ... Ne diyon olm? 4 ceza puani verdiler iste
AnıL-D' Alıntı: bu arada hata düzeldi kactane uyarı verıyolarmış Genişletmek için tıkla ... Ne diyon olm? 4 ceza puani verdiler iste
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: kaçtan sonra ban atıyolarmış onu soruyom Genişletmek için tıkla ... 20 den sonra sinirsiz ban heralde ya da 1 aylik bende tam bilmiyorum
AnıL-D' Alıntı: kaçtan sonra ban atıyolarmış onu soruyom Genişletmek için tıkla ... 20 den sonra sinirsiz ban heralde ya da 1 aylik bende tam bilmiyorum