.caner. Üye GökhanERMCLR' Alıntı: Arkadaşlar bi post umu buldum 24 Kasım 2010 Üyelik tarihi yazıyor Genişletmek için tıkla ... Ben foruma kaydolduktan sonra 1 yil boyunca post yazmadim
GökhanERMCLR' Alıntı: Arkadaşlar bi post umu buldum 24 Kasım 2010 Üyelik tarihi yazıyor Genişletmek için tıkla ... Ben foruma kaydolduktan sonra 1 yil boyunca post yazmadim
GökhanERMCLR Üye .caner.' Alıntı: Ben foruma kaydolduktan sonra 1 yil boyunca post yazmadim Genişletmek için tıkla ... Post tarihi deil üyelik tarihi neyse ya bayağı eskiyim kısacası artık sinirlenmemeye gayret ediyordum o zaman symbian streside vardı tabi
.caner.' Alıntı: Ben foruma kaydolduktan sonra 1 yil boyunca post yazmadim Genişletmek için tıkla ... Post tarihi deil üyelik tarihi neyse ya bayağı eskiyim kısacası artık sinirlenmemeye gayret ediyordum o zaman symbian streside vardı tabi
mürteza16 Üye GökhanERMCLR' Alıntı: Arkadaşlar bi post umu buldum 24 Kasım 2010 Üyelik tarihi yazıyor Genişletmek için tıkla ...
GökhanERMCLR' Alıntı: Arkadaşlar bi post umu buldum 24 Kasım 2010 Üyelik tarihi yazıyor Genişletmek için tıkla ...
.caner. Üye -qarapapaq-' Alıntı: 2008 Şubatta üye olmuşum ben. =P Genişletmek için tıkla ... Ben aslinda 2004 de de işte hata olmus 2012 yaziyo cidden bak 7 yaşında üye oldum ben
-qarapapaq-' Alıntı: 2008 Şubatta üye olmuşum ben. =P Genişletmek için tıkla ... Ben aslinda 2004 de de işte hata olmus 2012 yaziyo cidden bak 7 yaşında üye oldum ben
mürteza16 Üye -qarapapaq-' Alıntı: 2008 Şubatta üye olmuşum ben. =P Genişletmek için tıkla ... En yeni ben miyim?
GökhanERMCLR Üye -qarapapaq-' Alıntı: 2008 Şubatta üye olmuşum ben. =P Genişletmek için tıkla ... Seni hatırlıyorum heralde hiç symbian kullandınmı veya forumlarında takıldınmı N8 in ilk çıktığı zamanlarda ?
-qarapapaq-' Alıntı: 2008 Şubatta üye olmuşum ben. =P Genişletmek için tıkla ... Seni hatırlıyorum heralde hiç symbian kullandınmı veya forumlarında takıldınmı N8 in ilk çıktığı zamanlarda ?
Invoke Üye mürteza16' Alıntı: En yeni ben miyim? Genişletmek için tıkla ... Sen çömezsin git burdan. (!)
beytullah6767 Üye mürteza16' Alıntı: En yeni ben miyim? Genişletmek için tıkla ... yeni olup buralarda olmak
Invoke Üye GökhanERMCLR' Alıntı: Seni hatırlıyorum heralde hiç symbian kullandınmı veya forumlarında takıldınmı N8 in ilk çıktığı zamanlarda ? Genişletmek için tıkla ... O zamanlar nickim farklıydı forumu pek kullanmazdım 2013'e kadar 10-15 mesajım vardı.
GökhanERMCLR' Alıntı: Seni hatırlıyorum heralde hiç symbian kullandınmı veya forumlarında takıldınmı N8 in ilk çıktığı zamanlarda ? Genişletmek için tıkla ... O zamanlar nickim farklıydı forumu pek kullanmazdım 2013'e kadar 10-15 mesajım vardı.
ahmetkartal Üye GökhanERMCLR' Alıntı: Seni hatırlıyorum heralde hiç symbian kullandınmı veya forumlarında takıldınmı N8 in ilk çıktığı zamanlarda ? Genişletmek için tıkla ... symbian kullanmayanmı var
GökhanERMCLR' Alıntı: Seni hatırlıyorum heralde hiç symbian kullandınmı veya forumlarında takıldınmı N8 in ilk çıktığı zamanlarda ? Genişletmek için tıkla ... symbian kullanmayanmı var
Invoke Üye ahmetkartal' Alıntı: symbian kullanmayanmı var Genişletmek için tıkla ... Ben kullanmadım, sayılır.
beytullah6767 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Sen çömezsin git burdan. (!) Genişletmek için tıkla ... nonono