Tuba.Erva Üye sahra25' Alıntı: Nasılsın Tubacım iş nasıl gidiyor memnun musun Genişletmek için tıkla ... iyiyim süperim sen nasılsın canım
sahra25' Alıntı: Nasılsın Tubacım iş nasıl gidiyor memnun musun Genişletmek için tıkla ... iyiyim süperim sen nasılsın canım
kol@j Üye sahra25 abla... sen foruma gelinceye kadar kendimi yaşlı hissediyordum... sayende biraz genç olduğumun farkına vardım... allah razı olsun
sahra25 abla... sen foruma gelinceye kadar kendimi yaşlı hissediyordum... sayende biraz genç olduğumun farkına vardım... allah razı olsun
s@hr@ Üye yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... yasminoz' Alıntı: ben de az önce içtim koca bi bardak kolaaa.... Genişletmek için tıkla ... h.geldin Afiyet olsun Tuba_erva' Alıntı: iyiyim süperim sen nasılsın canım Genişletmek için tıkla ... şükür iyiyim
yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... yasminoz' Alıntı: ben de az önce içtim koca bi bardak kolaaa.... Genişletmek için tıkla ... h.geldin Afiyet olsun Tuba_erva' Alıntı: iyiyim süperim sen nasılsın canım Genişletmek için tıkla ... şükür iyiyim
s@hr@ Üye kolaj06' Alıntı: sahra25 abla... sen foruma gelinceye kadar kendimi yaşlı hissediyordum... sayende biraz genç olduğumun farkına vardım... allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: ona yaşlımı diyorsun Genişletmek için tıkla ...
kolaj06' Alıntı: sahra25 abla... sen foruma gelinceye kadar kendimi yaşlı hissediyordum... sayende biraz genç olduğumun farkına vardım... allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: ona yaşlımı diyorsun Genişletmek için tıkla ...
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: ya maç ne oldu? İnter yendi mi? Genişletmek için tıkla ... 2-0 yenildi
Yasminozz Üye kolaj06' Alıntı: sahra25 abla... sen foruma gelinceye kadar kendimi yaşlı hissediyordum... sayende biraz genç olduğumun farkına vardım... allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Bu ne böyle...kavga da söylenmez... sahra25' Alıntı: h.geldin Afiyet olsun şükür iyiyim Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk saoll cnm...naparsın görüşmeyeli...
kolaj06' Alıntı: sahra25 abla... sen foruma gelinceye kadar kendimi yaşlı hissediyordum... sayende biraz genç olduğumun farkına vardım... allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Bu ne böyle...kavga da söylenmez... sahra25' Alıntı: h.geldin Afiyet olsun şükür iyiyim Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk saoll cnm...naparsın görüşmeyeli...
minoo Üye Revengeful' Alıntı: 2-0 yenildi Genişletmek için tıkla ... vaay 35.süper kupa A.Madrid'in mi oldu helal
Revengeful' Alıntı: 2-0 yenildi Genişletmek için tıkla ... vaay 35.süper kupa A.Madrid'in mi oldu helal
s@hr@ Üye yasminoz' Alıntı: Bu ne böyle...kavga da söylenmez... Hoşbulduk saoll cnm...naparsın görüşmeyeli... Genişletmek için tıkla ... İyilik Yasmim ne olsun yaşlı diyolar işte --------------- Ekleme --------------- Gitsem mi siteden
yasminoz' Alıntı: Bu ne böyle...kavga da söylenmez... Hoşbulduk saoll cnm...naparsın görüşmeyeli... Genişletmek için tıkla ... İyilik Yasmim ne olsun yaşlı diyolar işte --------------- Ekleme --------------- Gitsem mi siteden
kol@j Üye yasminoz' Alıntı: Bu ne böyle...kavga da söylenmez... Genişletmek için tıkla ... fitne mi çıkarıyon... benim ablam ya da bacım olmadığı için dikkatimi çekiyor... iyi anlamda yani...
yasminoz' Alıntı: Bu ne böyle...kavga da söylenmez... Genişletmek için tıkla ... fitne mi çıkarıyon... benim ablam ya da bacım olmadığı için dikkatimi çekiyor... iyi anlamda yani...
Yasminozz Üye kolaj06' Alıntı: fitne mi çıkarıyon... benim ablam ya da bacım olmadığı için dikkatimi çekiyor... iyi anlamda yani... Genişletmek için tıkla ... o ne biçim laf ya...espri yapıyoruz orda görmüyomusun...üslubuna dikkat et bence..
kolaj06' Alıntı: fitne mi çıkarıyon... benim ablam ya da bacım olmadığı için dikkatimi çekiyor... iyi anlamda yani... Genişletmek için tıkla ... o ne biçim laf ya...espri yapıyoruz orda görmüyomusun...üslubuna dikkat et bence..
minoo Üye Revengeful' Alıntı: eğlencesi pek bol Genişletmek için tıkla ... futbolsuz hayat düşünemiyorum
arslansem Üye kolaj06' Alıntı: fitne mi çıkarıyon... benim ablam ya da bacım olmadığı için dikkatimi çekiyor... iyi anlamda yani... Genişletmek için tıkla ... Mustafa abi
kolaj06' Alıntı: fitne mi çıkarıyon... benim ablam ya da bacım olmadığı için dikkatimi çekiyor... iyi anlamda yani... Genişletmek için tıkla ... Mustafa abi
kol@j Üye yasminoz' Alıntı: o ne biçim laf ya...espri yapıyoruz orda görmüyomusun...üslubuna dikkat et bence.. Genişletmek için tıkla ... kusura bakma ... ekmek çarpsın dağdan inmeyim... ince fikir zaafiyetim var... ciddi söylüyom... sahra25 abla olay şu: evin büyük kardeşi olunca kompleks yapmışım kendime galiba... benden büyük biri olunca, bu durum hoşuma gitti işte...
yasminoz' Alıntı: o ne biçim laf ya...espri yapıyoruz orda görmüyomusun...üslubuna dikkat et bence.. Genişletmek için tıkla ... kusura bakma ... ekmek çarpsın dağdan inmeyim... ince fikir zaafiyetim var... ciddi söylüyom... sahra25 abla olay şu: evin büyük kardeşi olunca kompleks yapmışım kendime galiba... benden büyük biri olunca, bu durum hoşuma gitti işte...