Anil-D Üye ANIL' Alıntı: Yakındır gelmesi. Şubat'ın 2.haftası başlar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... İnsallah gelir 4.3 gecmeseydim keşke
ANIL' Alıntı: Yakındır gelmesi. Şubat'ın 2.haftası başlar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... İnsallah gelir 4.3 gecmeseydim keşke
ANIL Admin AnıL-D' Alıntı: İnsallah gelir 4.3 gecmeseydim keşke Genişletmek için tıkla ... Bende sadece wifi açılma sorunu var.
AnıL-D' Alıntı: İnsallah gelir 4.3 gecmeseydim keşke Genişletmek için tıkla ... Bende sadece wifi açılma sorunu var.
ŞenolTÜRK Üye -qarapapaq-' Alıntı: Herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hayirli gceler Mert
Anil-D Üye ANIL' Alıntı: Bende sadece wifi açılma sorunu var. Genişletmek için tıkla ... Bende batarya vardi oda duzeldi gibi bakalim
ANIL' Alıntı: Bende sadece wifi açılma sorunu var. Genişletmek için tıkla ... Bende batarya vardi oda duzeldi gibi bakalim
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: Caner teli degisekmi sen 4.3 kullan azcik bende rom keyfi :himm Genişletmek için tıkla ...
AnıL-D' Alıntı: Caner teli degisekmi sen 4.3 kullan azcik bende rom keyfi :himm Genişletmek için tıkla ...
Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: Artik 4.4.2 gelmezse rom roota giriscem servisten aldim boyumun ölcüsünü Genişletmek için tıkla ... gelicek sabretmek lazım en gec Şubat 25 gibi elimizde olur kitkat diğer ülkeler için. ben yüklerim
AnıL-D' Alıntı: Artik 4.4.2 gelmezse rom roota giriscem servisten aldim boyumun ölcüsünü Genişletmek için tıkla ... gelicek sabretmek lazım en gec Şubat 25 gibi elimizde olur kitkat diğer ülkeler için. ben yüklerim
ŞenolTÜRK Üye AnıL-D' Alıntı: Artik 4.4.2 gelmezse rom roota giriscem servisten aldim boyumun ölcüsünü Genişletmek için tıkla ... Omega romlardan deneyebilirsin
AnıL-D' Alıntı: Artik 4.4.2 gelmezse rom roota giriscem servisten aldim boyumun ölcüsünü Genişletmek için tıkla ... Omega romlardan deneyebilirsin
Senyor Keş Kapalı Hesap .caner.' Alıntı: Biraz yavaş 10 dakikada yetisemiyorum Genişletmek için tıkla ... tapatalk kullanmiyor musun?
.caner.' Alıntı: Biraz yavaş 10 dakikada yetisemiyorum Genişletmek için tıkla ... tapatalk kullanmiyor musun?