Invoke Üye ahmetkartal' Alıntı: G2 de batarya çıkıyormu birde hafıza kart takılıyormu Genişletmek için tıkla ... Hafıza kartı takılmıyor. Batarya da çıkmıyor.
ahmetkartal' Alıntı: G2 de batarya çıkıyormu birde hafıza kart takılıyormu Genişletmek için tıkla ... Hafıza kartı takılmıyor. Batarya da çıkmıyor.
ŞenolTÜRK Üye ahmetkartal' Alıntı: G2 de batarya çıkıyormu birde hafıza kart takılıyormu Genişletmek için tıkla ... Hafiza karti takilmiyor batarya cikmiyor ama otg destegi var
ahmetkartal' Alıntı: G2 de batarya çıkıyormu birde hafıza kart takılıyormu Genişletmek için tıkla ... Hafiza karti takilmiyor batarya cikmiyor ama otg destegi var
Uhops Üye -qarapapaq-' Alıntı: İşim var. Buraya da arada bir bakıyorum. Genişletmek için tıkla ... Adreno 305 mi yoksa tek çekirdekli power VR SGX 544 mp mi daha güçlü?
-qarapapaq-' Alıntı: İşim var. Buraya da arada bir bakıyorum. Genişletmek için tıkla ... Adreno 305 mi yoksa tek çekirdekli power VR SGX 544 mp mi daha güçlü?
Anil-D Üye -qarapapaq-' Alıntı: Standart la işte, ne değişik geliyo? Genişletmek için tıkla ... Ben daha önce hic lg kullanmadimki tasarim vs videoda izlemedim
-qarapapaq-' Alıntı: Standart la işte, ne değişik geliyo? Genişletmek için tıkla ... Ben daha önce hic lg kullanmadimki tasarim vs videoda izlemedim
Uhops Üye Benim sıra arkadaşımda G2 var. Kamera sıranın altında(karanlıkta) fps düşmesi yapıyor başka hiç bir sorunu yok
Benim sıra arkadaşımda G2 var. Kamera sıranın altında(karanlıkta) fps düşmesi yapıyor başka hiç bir sorunu yok
ahmetkartal Üye senoltürk' Alıntı: Hafiza karti takilmiyor batarya cikmiyor ama otg destegi var Genişletmek için tıkla ... Hafıza kart desteğinin olması gerek bence
senoltürk' Alıntı: Hafiza karti takilmiyor batarya cikmiyor ama otg destegi var Genişletmek için tıkla ... Hafıza kart desteğinin olması gerek bence
Uhops Üye ahmetkartal' Alıntı: Hafıza kart desteğinin olması gerek bence Genişletmek için tıkla ... OTG olduğundan pek gerek kalmıyor.
ahmetkartal' Alıntı: Hafıza kart desteğinin olması gerek bence Genişletmek için tıkla ... OTG olduğundan pek gerek kalmıyor.
Invoke Üye Anti-Okul' Alıntı: Adreno 305 mi yoksa tek çekirdekli power VR SGX 544 mp mi daha güçlü? Genişletmek için tıkla ... SGX544MP olması lazım. 0MG90' Alıntı: Selam millet Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam.
Anti-Okul' Alıntı: Adreno 305 mi yoksa tek çekirdekli power VR SGX 544 mp mi daha güçlü? Genişletmek için tıkla ... SGX544MP olması lazım. 0MG90' Alıntı: Selam millet Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam.
ŞenolTÜRK Üye AnıL-D' Alıntı: Abi cihazin ünlü oldu Genişletmek için tıkla ... Seninkinide unlu yapalim Anıl
Anil-D Üye ahmetkartal' Alıntı: Rom yüklerken resim leri hafıza karta tasıyorsun silindi derdi yok Genişletmek için tıkla ... Google yedegi var hesabla geri geliyor
ahmetkartal' Alıntı: Rom yüklerken resim leri hafıza karta tasıyorsun silindi derdi yok Genişletmek için tıkla ... Google yedegi var hesabla geri geliyor
Invoke Üye Anti-Okul' Alıntı: OTG olduğundan pek gerek kalmıyor. Genişletmek için tıkla ... Temelde aynı işi görüyor gibi olsa da yine de hafızası pek yeterli değil. Tabi kullanıcıya göre değişir. Kore versiyonunda hafıza kartı takılabiliyor ve bataryası da çıkarabiliyor.
Anti-Okul' Alıntı: OTG olduğundan pek gerek kalmıyor. Genişletmek için tıkla ... Temelde aynı işi görüyor gibi olsa da yine de hafızası pek yeterli değil. Tabi kullanıcıya göre değişir. Kore versiyonunda hafıza kartı takılabiliyor ve bataryası da çıkarabiliyor.
Uhops Üye -qarapapaq-' Alıntı: SGX544MP olması lazım. Aleykümselam. Genişletmek için tıkla ... Diskavri 2'de neden 305 var ki keşke 320 falan olsaydı.
-qarapapaq-' Alıntı: SGX544MP olması lazım. Aleykümselam. Genişletmek için tıkla ... Diskavri 2'de neden 305 var ki keşke 320 falan olsaydı.
Invoke Üye Anti-Okul' Alıntı: Diskavri 2'de neden 305 var ki keşke 320 falan olsaydı. Genişletmek için tıkla ... 305 mi var? Özellikleri belli mi ki?
Anti-Okul' Alıntı: Diskavri 2'de neden 305 var ki keşke 320 falan olsaydı. Genişletmek için tıkla ... 305 mi var? Özellikleri belli mi ki?