__xXx__ Üye -qarapapaq-' Alıntı: Yine mi büte kaldım Bütün hepsinden mi kaldım =P Genişletmek için tıkla ... acebaaaa
-qarapapaq-' Alıntı: Yine mi büte kaldım Bütün hepsinden mi kaldım =P Genişletmek için tıkla ... acebaaaa
Invoke Üye __xXx__' Alıntı: acebaaaa Genişletmek için tıkla ... Hadi iyi geceler millet,bir selam vereyim dedim. Gelemedim la @İsmail mesajını yeni gördüm zaten.
__xXx__' Alıntı: acebaaaa Genişletmek için tıkla ... Hadi iyi geceler millet,bir selam vereyim dedim. Gelemedim la @İsmail mesajını yeni gördüm zaten.
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hadi iyi geceler millet,bir selam vereyim dedim. Gelemedim la @İsmail mesajını yeni gördüm zaten. Genişletmek için tıkla ... Olum gece dediğin bu saatler zaten ben yoldayım ya 5 saat daha uyumam ama film izlerim
-qarapapaq-' Alıntı: Hadi iyi geceler millet,bir selam vereyim dedim. Gelemedim la @İsmail mesajını yeni gördüm zaten. Genişletmek için tıkla ... Olum gece dediğin bu saatler zaten ben yoldayım ya 5 saat daha uyumam ama film izlerim
Invoke Üye İsmail' Alıntı: Olum gece dediğin bu saatler zaten ben yoldayım ya 5 saat daha uyumam ama film izlerim Genişletmek için tıkla ... hee
İsmail' Alıntı: Olum gece dediğin bu saatler zaten ben yoldayım ya 5 saat daha uyumam ama film izlerim Genişletmek için tıkla ... hee
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: hee Genişletmek için tıkla ... Ay var la burda gökyüzünde hemde dolunay bulutlarda az ankarada nasıl
-qarapapaq-' Alıntı: hee Genişletmek için tıkla ... Ay var la burda gökyüzünde hemde dolunay bulutlarda az ankarada nasıl
Invoke Üye İsmail' Alıntı: Ay var la burda gökyüzünde hemde dolunay bulutlarda az ankarada nasıl Genişletmek için tıkla ... bilmiyom odamdayım oksijen yok denecek kadar az, dışarıdan gelen hava sıkıntısı çekiyor, ben alıştım. perdeler hep kapalı, beynim artık geç tepki veriyor. xavxmaxi' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler. AnıL-D' Alıntı: Iyi geceler hocam Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.
İsmail' Alıntı: Ay var la burda gökyüzünde hemde dolunay bulutlarda az ankarada nasıl Genişletmek için tıkla ... bilmiyom odamdayım oksijen yok denecek kadar az, dışarıdan gelen hava sıkıntısı çekiyor, ben alıştım. perdeler hep kapalı, beynim artık geç tepki veriyor. xavxmaxi' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler. AnıL-D' Alıntı: Iyi geceler hocam Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.
ismail Üye yolculuk çok sıkıcı olduğundan herşeye dikkat ediyom aradaa sis oluyo sonra kayboluyo falan şimdi fena var sis
yolculuk çok sıkıcı olduğundan herşeye dikkat ediyom aradaa sis oluyo sonra kayboluyo falan şimdi fena var sis