EroL Emekli Yönetici anladım senin derdini sena olur öyle arada kaybolur. sonra bidaha bulursun sonra gene kaybolurlar
Toffee Üye bidaha mı bulucam kalsın şimdi bişe demek isterdim ama forum ortamı herkes okuyo falan olmaz demim.
minoo Üye -sena-' Alıntı: bidaha mı bulucam kalsın şimdi bişe demek isterdim ama forum ortamı herkes okuyo falan olmaz demim. Genişletmek için tıkla ... İstanbul'un hangi semtindensin Sena --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sen gel buraya geel
-sena-' Alıntı: bidaha mı bulucam kalsın şimdi bişe demek isterdim ama forum ortamı herkes okuyo falan olmaz demim. Genişletmek için tıkla ... İstanbul'un hangi semtindensin Sena --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sen gel buraya geel
minoo Üye sonyerolsson' Alıntı: te şimdi öldürcem seni Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- -sena-' Alıntı: kağıthane ama çıkıorm ben ablam alıyo pc yi iyi geceler yarın sbahçılarda konuşuruz Genişletmek için tıkla ... iyi geceler sana da..
sonyerolsson' Alıntı: te şimdi öldürcem seni Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- -sena-' Alıntı: kağıthane ama çıkıorm ben ablam alıyo pc yi iyi geceler yarın sbahçılarda konuşuruz Genişletmek için tıkla ... iyi geceler sana da..
Toffee Üye Revengeful' Alıntı: O turşulardan olabilir Genişletmek için tıkla ... sen taktın bnm avatara