__xXx__ Üye -qarapapaq-' Alıntı: Bu gece*** @__xXx__ Genişletmek için tıkla ... gizli mesajlar vermek yok nerde o eski sohbetler nerde bizim mami nerde Gökçen abi fatih ali abi ali kemal abi sait abi ve daha nice adını yazamadigim üyelerle yaptığımız o sıcacık sohbetler peh. bitmiş bura
-qarapapaq-' Alıntı: Bu gece*** @__xXx__ Genişletmek için tıkla ... gizli mesajlar vermek yok nerde o eski sohbetler nerde bizim mami nerde Gökçen abi fatih ali abi ali kemal abi sait abi ve daha nice adını yazamadigim üyelerle yaptığımız o sıcacık sohbetler peh. bitmiş bura
___kaptan___ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sanada kardeşim hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah, hoşbulduk... __xXx__' Alıntı: kaptan hosgeldin Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hiçbir zaman iyi değilim, iyiyim dediğim zamanlar da yalan söylemiştim ben, çünkü iyi olmam için geçerli bir sebebim yoktu, iyi değilim....
OttomaN TigeR' Alıntı: Sanada kardeşim hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah, hoşbulduk... __xXx__' Alıntı: kaptan hosgeldin Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hiçbir zaman iyi değilim, iyiyim dediğim zamanlar da yalan söylemiştim ben, çünkü iyi olmam için geçerli bir sebebim yoktu, iyi değilim....
___kaptan___ Üye -qarapapaq-' Alıntı: vaaay kaptan nasılsın ? ağalar kusura bakmayın bu gece yazamıyorum. Genişletmek için tıkla ... İyiyim (yalan) sen nasılsın
-qarapapaq-' Alıntı: vaaay kaptan nasılsın ? ağalar kusura bakmayın bu gece yazamıyorum. Genişletmek için tıkla ... İyiyim (yalan) sen nasılsın
Invoke Üye ___kaptan___' Alıntı: İyiyim (yalan) sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... niye yalan söylüyon ayıp değil mi
___kaptan___' Alıntı: İyiyim (yalan) sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... niye yalan söylüyon ayıp değil mi
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Naber Mert Genişletmek için tıkla ... Eyvallah, Enes. Senden naber? Az kalsın :enes: yazıyordum kaptan nasılsın hacı?askerde misin? ne işin var bu saatte maxicepde?
TheFenomen' Alıntı: Naber Mert Genişletmek için tıkla ... Eyvallah, Enes. Senden naber? Az kalsın :enes: yazıyordum kaptan nasılsın hacı?askerde misin? ne işin var bu saatte maxicepde?
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Eyvallah, Enes. Senden naber? Az kalsın :enes: yazıyordum kaptan nasılsın hacı? Genişletmek için tıkla ... Güzelmiş o da İyiyim ben de şükür. Uyku tutmuyo yine, uyku düzenim bi enteresan oldu.
-qarapapaq-' Alıntı: Eyvallah, Enes. Senden naber? Az kalsın :enes: yazıyordum kaptan nasılsın hacı? Genişletmek için tıkla ... Güzelmiş o da İyiyim ben de şükür. Uyku tutmuyo yine, uyku düzenim bi enteresan oldu.