ismail Üye __xXx__' Alıntı: ve bu ortalaması yani adam başına düşen miktar Genişletmek için tıkla ... sanki daha hızlı ülkeler olduğunu duymuştum
__xXx__' Alıntı: ve bu ortalaması yani adam başına düşen miktar Genişletmek için tıkla ... sanki daha hızlı ülkeler olduğunu duymuştum
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: sanki daha hızlı ülkeler olduğunu duymuştum Genişletmek için tıkla ... en hızlısı Japonların diye biliyorum acaba biz o günleri görebilir miyiz
İsmail' Alıntı: sanki daha hızlı ülkeler olduğunu duymuştum Genişletmek için tıkla ... en hızlısı Japonların diye biliyorum acaba biz o günleri görebilir miyiz
ismail Üye __xXx__' Alıntı: en hızlısı Japonların diye biliyorum acaba biz o günleri görebilir miyiz Genişletmek için tıkla ... biz o hızları gördüğümüzde onlar ne kadar hızlı olacak bide o var
__xXx__' Alıntı: en hızlısı Japonların diye biliyorum acaba biz o günleri görebilir miyiz Genişletmek için tıkla ... biz o hızları gördüğümüzde onlar ne kadar hızlı olacak bide o var
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: biz o hızları gördüğümüzde onlar ne kadar hızlı olacak bide o var Genişletmek için tıkla ... aynen ha biz o hızlara ulaşana kadar adamlar saniyede 1 2 tb indirim yapar
İsmail' Alıntı: biz o hızları gördüğümüzde onlar ne kadar hızlı olacak bide o var Genişletmek için tıkla ... aynen ha biz o hızlara ulaşana kadar adamlar saniyede 1 2 tb indirim yapar
ismail Üye __xXx__' Alıntı: aynen ha biz o hızlara ulaşana kadar adamlar saniyede 1 2 tb indirim yapar Genişletmek için tıkla ... aynen abi 1 tb pcnin belliği bile 640gb
__xXx__' Alıntı: aynen ha biz o hızlara ulaşana kadar adamlar saniyede 1 2 tb indirim yapar Genişletmek için tıkla ... aynen abi 1 tb pcnin belliği bile 640gb
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: aynen abi 1 tb pcnin belliği bile 640gb Genişletmek için tıkla ... eh be ismailim o zaman o da artar kim bilir neleri göreceğiz daha
İsmail' Alıntı: aynen abi 1 tb pcnin belliği bile 640gb Genişletmek için tıkla ... eh be ismailim o zaman o da artar kim bilir neleri göreceğiz daha
ismail Üye __xXx__' Alıntı: eh be ismailim o zaman o da artar kim bilir neleri göreceğiz daha Genişletmek için tıkla ... aynen abi ssd var mesela şimdi belki ilerde onun kaç kat hızlısı çıkacak saat 6 oldu mu
__xXx__' Alıntı: eh be ismailim o zaman o da artar kim bilir neleri göreceğiz daha Genişletmek için tıkla ... aynen abi ssd var mesela şimdi belki ilerde onun kaç kat hızlısı çıkacak saat 6 oldu mu
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: nerde kaldın la değişik =Piyice yedin doydun mu? =P Genişletmek için tıkla ... biraz kalaabalıkta la o yüzden geciktim doydum ya davul gibi oldum
-qarapapaq-' Alıntı: nerde kaldın la değişik =Piyice yedin doydun mu? =P Genişletmek için tıkla ... biraz kalaabalıkta la o yüzden geciktim doydum ya davul gibi oldum