Invoke Üye İsmail' Alıntı: kardeşim hoşgeldin ders çalışmak lazım la ben bile çalışıyorum bu sene Genişletmek için tıkla ... He la ben de bu sene ibretlik oldum o konuda. TheFenomen' Alıntı: yarın mikro sınavı var hem uyumadım hem çalışmadım Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun
İsmail' Alıntı: kardeşim hoşgeldin ders çalışmak lazım la ben bile çalışıyorum bu sene Genişletmek için tıkla ... He la ben de bu sene ibretlik oldum o konuda. TheFenomen' Alıntı: yarın mikro sınavı var hem uyumadım hem çalışmadım Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun
Enes Üye __xXx__' Alıntı: allah yardımcın olsun enes kardeşim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Allah razı olsun. Nasılsın iyisin inşallah ?
__xXx__' Alıntı: allah yardımcın olsun enes kardeşim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Allah razı olsun. Nasılsın iyisin inşallah ?
ismail Üye __xXx__' Alıntı: yokya onlarda geç kalmış Genişletmek için tıkla ... ama zamanında feneri 6-1 yenmişliğimiz var -qarapapaq-' Alıntı: He la ben de bu sene ibretlik oldum o konuda. Hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla ... sona kalınca böle oluyo
__xXx__' Alıntı: yokya onlarda geç kalmış Genişletmek için tıkla ... ama zamanında feneri 6-1 yenmişliğimiz var -qarapapaq-' Alıntı: He la ben de bu sene ibretlik oldum o konuda. Hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla ... sona kalınca böle oluyo
Enes Üye İsmail' Alıntı: kardeşim hoşgeldin ders çalışmak lazım la ben bile çalışıyorum bu sene Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk mubarek çalıştım aslında ama tam kıvamında olmadı
İsmail' Alıntı: kardeşim hoşgeldin ders çalışmak lazım la ben bile çalışıyorum bu sene Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk mubarek çalıştım aslında ama tam kıvamında olmadı
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: He la ben de bu sene ibretlik oldum o konuda. Hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla ... Naber lo
-qarapapaq-' Alıntı: He la ben de bu sene ibretlik oldum o konuda. Hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla ... Naber lo
__xXx__ Üye TheFenomen' Alıntı: Eyvallah Allah razı olsun. Nasılsın iyisin inşallah ? Genişletmek için tıkla ... iyidir çok şükür sen nasılsın
TheFenomen' Alıntı: Eyvallah Allah razı olsun. Nasılsın iyisin inşallah ? Genişletmek için tıkla ... iyidir çok şükür sen nasılsın
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Naber lo Genişletmek için tıkla ... Eyi gibi, senden? İsmail' Alıntı: sona kalınca böle oluyo Genişletmek için tıkla ... halledeceeaz
TheFenomen' Alıntı: Naber lo Genişletmek için tıkla ... Eyi gibi, senden? İsmail' Alıntı: sona kalınca böle oluyo Genişletmek için tıkla ... halledeceeaz
Enes Üye __xXx__' Alıntı: iyidir çok şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükür. Final dönemi standart öğrenci profili işte ya Pek iyi olmasa da kötü değil
__xXx__' Alıntı: iyidir çok şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükür. Final dönemi standart öğrenci profili işte ya Pek iyi olmasa da kötü değil
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: ama zamanında feneri 6-1 yenmişliğimiz var sona kalınca böle oluyo Genişletmek için tıkla ... artık aydınsporluyum
İsmail' Alıntı: ama zamanında feneri 6-1 yenmişliğimiz var sona kalınca böle oluyo Genişletmek için tıkla ... artık aydınsporluyum
ismail Üye TheFenomen' Alıntı: Hoş bulduk mubarek çalıştım aslında ama tam kıvamında olmadı Genişletmek için tıkla ... -qarapapaq-' Alıntı: Eyi gibi, senden? halledeceeaz Genişletmek için tıkla ... tabikide
TheFenomen' Alıntı: Hoş bulduk mubarek çalıştım aslında ama tam kıvamında olmadı Genişletmek için tıkla ... -qarapapaq-' Alıntı: Eyi gibi, senden? halledeceeaz Genişletmek için tıkla ... tabikide
__xXx__ Üye TheFenomen' Alıntı: Şükür. Final dönemi standart öğrenci profili işte ya Pek iyi olmasa da kötü değil Genişletmek için tıkla ... allah utandirmasin
TheFenomen' Alıntı: Şükür. Final dönemi standart öğrenci profili işte ya Pek iyi olmasa da kötü değil Genişletmek için tıkla ... allah utandirmasin
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Eyi gibi, senden? Genişletmek için tıkla ... Gibi gibi benim de sıkıldım şu sınavlar bitse de kurtulsam
-qarapapaq-' Alıntı: Eyi gibi, senden? Genişletmek için tıkla ... Gibi gibi benim de sıkıldım şu sınavlar bitse de kurtulsam
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Gibi gibi benim de sıkıldım şu sınavlar bitse de kurtulsam Genişletmek için tıkla ... Onlar biter mi yav
TheFenomen' Alıntı: Gibi gibi benim de sıkıldım şu sınavlar bitse de kurtulsam Genişletmek için tıkla ... Onlar biter mi yav
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Biter neden bitmesin Genişletmek için tıkla ... Biri biter, diğeri başlar hacı