MrTech Üye AnıL-D' Alıntı: Buranin 350 tlsine iphone 5 getirdi enistem Genişletmek için tıkla ... Nasil ?
__xXx__ Üye AnıL-D' Alıntı: Buranin 350 tlsine iphone 5 getirdi enistem Genişletmek için tıkla ... doğrudur
__xXx__ Üye MrTech' Alıntı: Cok iyimis abi. Hayat yurtdisinda guzel. Genişletmek için tıkla ... özellikle öğrenciye mesela öğrenci için heryone sınırsız konuşma 300 mb internet ve 1000 sms yada 5000 sms idi sms sayısını hatırlamıyorum 20 $ ve telefon almak isteyen 18 yaş üstü herkes tarife farkı olmaksızın istediği cihazı alıyor
MrTech' Alıntı: Cok iyimis abi. Hayat yurtdisinda guzel. Genişletmek için tıkla ... özellikle öğrenciye mesela öğrenci için heryone sınırsız konuşma 300 mb internet ve 1000 sms yada 5000 sms idi sms sayısını hatırlamıyorum 20 $ ve telefon almak isteyen 18 yaş üstü herkes tarife farkı olmaksızın istediği cihazı alıyor
MrTech Üye Arda abi alinti olmuyor da oyleyse yuksekokulu veya universiteyi yurtdisinda mi okusam napsam
__xXx__ Üye AnıL-D' Alıntı: Ne telefon var sende simdi Genişletmek için tıkla ... şimdi elimde s3 mini var ama orada 5s kullanıyorum MrTech' Alıntı: Arda abi alinti olmuyor da oyleyse yuksekokulu veya universiteyi yurtdisinda mi okusam napsam Genişletmek için tıkla ... zorlukları var ama tavsiye ederim
AnıL-D' Alıntı: Ne telefon var sende simdi Genişletmek için tıkla ... şimdi elimde s3 mini var ama orada 5s kullanıyorum MrTech' Alıntı: Arda abi alinti olmuyor da oyleyse yuksekokulu veya universiteyi yurtdisinda mi okusam napsam Genişletmek için tıkla ... zorlukları var ama tavsiye ederim
__xXx__ Üye AnıL-D' Alıntı: Bende okumak istiyorum ama 300 mb bana yetmez Genişletmek için tıkla ... daha fazlasını alırsın olur biter AnıL-D' Alıntı: Vay be kaca aldin Genişletmek için tıkla ... at&t den 24 ay taahhütlü 200 $
AnıL-D' Alıntı: Bende okumak istiyorum ama 300 mb bana yetmez Genişletmek için tıkla ... daha fazlasını alırsın olur biter AnıL-D' Alıntı: Vay be kaca aldin Genişletmek için tıkla ... at&t den 24 ay taahhütlü 200 $