Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

__xXx__

Üye
Şu an leonda 250 nm tork üreten motor var sport modda yapıştırıyor koltuğa kullandıysan zaten farketmişsindir.
Direk muhabbete daldık adım Enes bu arada
bende arda tanıştığıma memnun oldum leonlarin gaz tepkisi oldukça güzel ama birde guzel bir hava filtresi motora uygun pistonlari yormayacak turbo yazılım performans egzost ve performans bujileri ile dene inmezsin arabadan

Invoke

Üye
Hayırlı geceler müslümanlar.

Tepkiler: Enes, -Börteçine-, __xXx__ ve 2 diğerleri

Anil-D

Üye
Hayirli geceler müminler

Tepkiler: -Börteçine-, __xXx__ ve MrTech

Enes

Üye
Ne bileyim direk gaza felan bastigimizda ayari tutturamayip agaca cikarsak falan
Tamam işte korkudan diğer pedala basarsın o da fren debriyaj yok şakası bir yana olmaz öyle birşey merkak etme

Tepkiler: MrTech

Anil-D

Üye
Barex egzozu bi aciyorum tmm isparta yapimi

Anil-D

Üye
Tabi mahallede kapiyorum

__xXx__

Üye
cümleten sizede hayırlı geceler

Tepkiler: Anil-D, -Börteçine- ve MrTech

Enes

Üye
bende arda tanıştığıma memnun oldum leonlarin gaz tepkisi oldukça güzel ama birde guzel bir hava filtresi motora uygun pistonlari yormayacak turbo yazılım performans egzost ve performans bujileri ile dene inmezsin arabadan
Ben de memnun oldum. Şu an 3. kasa için adam akıllı hava filtresi yok yazılım işine girmeyi düşünmüyorum çünkü yapılan yazılımların sonuçlarında araba 5 beygir 10 nm tork falan artıyo. Zaten araç 3 modlu eko normal ve sport yani yazılımlı bir nevi

achambo

Üye
selamun aleyküm iyi geceler nasılsınız

Tepkiler: MrTech

Enes

Üye
Aleykum Selam

Tepkiler: achambo

Anil-D

Üye
Aleyküm selam nasilsin semih

Tepkiler: achambo

achambo

Üye
iyiyim çok şükür saolun

__xXx__

Üye
yeni kasalara uygun chipler yakinda sürülür piyasaya uygulamaların yayılması yakındır o zaman Modifikasyon uygulamasında büyük fark görürsün
Suan kullandigin ne abim ?
su an memleketteyim ama yurtdışında y.lisans yaptığım için kendime ait arabam yok

Anil-D

Üye
Yurtdisinda oldugun icin sanslisin araclar orada cok ucuz

Enes

Üye
yeni kasalara uygun chipler yakinda sürülür piyasaya uygulamaların yayılması yakındır o zaman Modifikasyon uygulamasında büyük fark görürsün
Muhabbet için teşekkür ederim tekrar memnun oldum tanıştığıma.

Cümleten hayırlı geceler bol sohbetler.

Tepkiler: MrTech ve __xXx__

Anil-D

Üye
Türkiye de hayat pahali

__xXx__

Üye
Muhabbet için teşekkür ederim tekrar memnun oldum tanıştığıma.

Cümleten hayırlı geceler bol sohbetler.
bende teşekkür ederim hayırlı geceler
Yurtdisinda oldugun icin sanslisin araclar orada cok ucuz
evet arabalar çok ucuz ama vatandaşlık olmadığı için kendime ait arabam olamıyor greenkart bekliyorum 2-3 ay içinde sonuçları belli olur belki o zaman alirim

Tepkiler: Enes

Anil-D

Üye
Buranim 20 biniyle orada araban olur son model gibi