__xXx__ Üye TheFenomen' Alıntı: 1.6 atmosferikti değil mi yazılım atılıyor muydu onlara ? Genişletmek için tıkla ... evet yeni beyin ve yazılımla 120 den 157 hp ye cekilebiliyor
TheFenomen' Alıntı: 1.6 atmosferikti değil mi yazılım atılıyor muydu onlara ? Genişletmek için tıkla ... evet yeni beyin ve yazılımla 120 den 157 hp ye cekilebiliyor
Enes Üye __xXx__' Alıntı: evet yeni beyin ve yazılımla 120 den 157 hp ye cekilebiliyor Genişletmek için tıkla ... Stock haliyle kafi aslında da biz orta sınıf arabadan yarı uçak olmasını bekliyoruz
__xXx__' Alıntı: evet yeni beyin ve yazılımla 120 den 157 hp ye cekilebiliyor Genişletmek için tıkla ... Stock haliyle kafi aslında da biz orta sınıf arabadan yarı uçak olmasını bekliyoruz
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Good geceler guys, sonra see hoşçakalın. Genişletmek için tıkla ... sii yu leyta
OttomaN TigeR' Alıntı: Good geceler guys, sonra see hoşçakalın. Genişletmek için tıkla ... sii yu leyta
__xXx__ Üye TheFenomen' Alıntı: Stock haliyle kafi aslında da biz orta sınıf arabadan yarı uçak olmasını bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... ama hemen hemen oluyorda
TheFenomen' Alıntı: Stock haliyle kafi aslında da biz orta sınıf arabadan yarı uçak olmasını bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... ama hemen hemen oluyorda
MrTech Üye __xXx__' Alıntı: ama hemen hemen oluyorda Genişletmek için tıkla ... Abi nasil suruyorsunuz ya ?
Enes Üye __xXx__' Alıntı: ama hemen hemen oluyorda Genişletmek için tıkla ... Şu an leonda 250 nm tork üreten motor var sport modda yapıştırıyor koltuğa kullandıysan zaten farketmişsindir. Direk muhabbete daldık adım Enes bu arada
__xXx__' Alıntı: ama hemen hemen oluyorda Genişletmek için tıkla ... Şu an leonda 250 nm tork üreten motor var sport modda yapıştırıyor koltuğa kullandıysan zaten farketmişsindir. Direk muhabbete daldık adım Enes bu arada
__xXx__ Üye MrTech' Alıntı: Abi nasil suruyorsunuz ya ? Genişletmek için tıkla ... vallaha kardeşim ben 12 yaşından beridir hemen hemen araba kullanıyorum babamdan gelen merak beni etkiledi zamanla ogrenirsin
MrTech' Alıntı: Abi nasil suruyorsunuz ya ? Genişletmek için tıkla ... vallaha kardeşim ben 12 yaşından beridir hemen hemen araba kullanıyorum babamdan gelen merak beni etkiledi zamanla ogrenirsin
MrTech Üye __xXx__' Alıntı: vallaha kardeşim ben 12 yaşından beridir hemen hemen araba kullanıyorum babamdan gelen merak beni etkiledi zamanla ogrenirsin Genişletmek için tıkla ... Insallah abim.
__xXx__' Alıntı: vallaha kardeşim ben 12 yaşından beridir hemen hemen araba kullanıyorum babamdan gelen merak beni etkiledi zamanla ogrenirsin Genişletmek için tıkla ... Insallah abim.
MrTech Üye TheFenomen' Alıntı: Manuel daha zevkli ancak İstanbulda falan manuel araba kullanmak ölüm ya orda otomatik şart Genişletmek için tıkla ... Otomatik tehlikeli değil mi abim ?
TheFenomen' Alıntı: Manuel daha zevkli ancak İstanbulda falan manuel araba kullanmak ölüm ya orda otomatik şart Genişletmek için tıkla ... Otomatik tehlikeli değil mi abim ?
Enes Üye MrTech' Alıntı: Otomatik tehlikeli değil mi abim ? Genişletmek için tıkla ... Neden tehlikeli olsun ki
MrTech' Alıntı: Otomatik tehlikeli değil mi abim ? Genişletmek için tıkla ... Neden tehlikeli olsun ki
MrTech Üye TheFenomen' Alıntı: Neden tehlikeli olsun ki Genişletmek için tıkla ... Ne bileyim direk gaza felan bastigimizda ayari tutturamayip agaca cikarsak falan
TheFenomen' Alıntı: Neden tehlikeli olsun ki Genişletmek için tıkla ... Ne bileyim direk gaza felan bastigimizda ayari tutturamayip agaca cikarsak falan