Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Allah razı olsun. 2. jenerasyon hastaları çok ağır eleştiriyor bu kasayı yalnız Genişletmek için tıkla ... Ben çok anlamam da tip olarak nasıl derseniz; bence çok kral duruyor hacı.
TheFenomen' Alıntı: Allah razı olsun. 2. jenerasyon hastaları çok ağır eleştiriyor bu kasayı yalnız Genişletmek için tıkla ... Ben çok anlamam da tip olarak nasıl derseniz; bence çok kral duruyor hacı.
Anil-D Üye Araba bakinca ben burdayim diyor haci daha napsin adam gitmis kral arabayi almis gerisi yalan
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Yok Gökçen abinin arabanın gözlerine perde inmiş farları soluklaşmış resimde öyle gördüm de onun muhabbeti Sen evli değil miydin ne arıyosun bu saatte burda Telefonun neti koptu ne işse Genişletmek için tıkla ...
TheFenomen' Alıntı: Yok Gökçen abinin arabanın gözlerine perde inmiş farları soluklaşmış resimde öyle gördüm de onun muhabbeti Sen evli değil miydin ne arıyosun bu saatte burda Telefonun neti koptu ne işse Genişletmek için tıkla ...
Enes Üye __xXx__' Alıntı: bende ikinci jenerasyon kullandım bu modele kötü bir taraf yok bu Kasaya da bindim boşver sen onların dediklerini Genişletmek için tıkla ... Güncel motorla falan gelmesi iyi oldu 1.4 140hp. Zaten pek kulak asmıyorum.
__xXx__' Alıntı: bende ikinci jenerasyon kullandım bu modele kötü bir taraf yok bu Kasaya da bindim boşver sen onların dediklerini Genişletmek için tıkla ... Güncel motorla falan gelmesi iyi oldu 1.4 140hp. Zaten pek kulak asmıyorum.
Enes Üye AnıL-D' Alıntı: fu ll paketmi Genişletmek için tıkla ... FR paketi full oluyor evet. +led far ve panaromik cam tavan da var.
AnıL-D' Alıntı: fu ll paketmi Genişletmek için tıkla ... FR paketi full oluyor evet. +led far ve panaromik cam tavan da var.
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: FR paketi fu ll oluyor evet. +led far ve sunroof da var. Genişletmek için tıkla ... O.o -qarapapaq-' Alıntı: O.o Genişletmek için tıkla ... resimden belli oluyo lan zaten neye şaşırıyon ki?
TheFenomen' Alıntı: FR paketi fu ll oluyor evet. +led far ve sunroof da var. Genişletmek için tıkla ... O.o -qarapapaq-' Alıntı: O.o Genişletmek için tıkla ... resimden belli oluyo lan zaten neye şaşırıyon ki?
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben çok anlamam da tip olarak nasıl derseniz; bence çok kral duruyor hacı. Genişletmek için tıkla ... Valla şekli şemali ortada beğenen de beğenmeyen de var ama ben hastasıyım
-qarapapaq-' Alıntı: Ben çok anlamam da tip olarak nasıl derseniz; bence çok kral duruyor hacı. Genişletmek için tıkla ... Valla şekli şemali ortada beğenen de beğenmeyen de var ama ben hastasıyım
MrTech Üye TheFenomen' Alıntı: Valla şekli şemali ortada beğenen de beğenmeyen de var ama ben hastasıyım Genişletmek için tıkla ... Araba zaten kendini gosteriyor abi
TheFenomen' Alıntı: Valla şekli şemali ortada beğenen de beğenmeyen de var ama ben hastasıyım Genişletmek için tıkla ... Araba zaten kendini gosteriyor abi
__xXx__ Üye ikinci jenerasyonların 1,6 benzinlisi vardı bende motoru ile bayağı uğramıştım golfler meganlar yaklasamiyordu bile sonra kardeşim sağolsun pert etti
ikinci jenerasyonların 1,6 benzinlisi vardı bende motoru ile bayağı uğramıştım golfler meganlar yaklasamiyordu bile sonra kardeşim sağolsun pert etti
Enes Üye MrTech' Alıntı: Araba zaten kendini gosteriyor abi Genişletmek için tıkla ... Passat da ağır abi arabasıdır ha uçmuştur fiyatları bakmadım ama
MrTech' Alıntı: Araba zaten kendini gosteriyor abi Genişletmek için tıkla ... Passat da ağır abi arabasıdır ha uçmuştur fiyatları bakmadım ama
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Good geceler guys, sonra see hoşçakalın. Genişletmek için tıkla ... bat vay Gökçen bıradır
OttomaN TigeR' Alıntı: Good geceler guys, sonra see hoşçakalın. Genişletmek için tıkla ... bat vay Gökçen bıradır
Enes Üye __xXx__' Alıntı: ikinci jenerasyonların 1,6 benzinlisi vardı bende motoru ile bayağı uğramıştım golfler meganlar yaklasamiyordu bile sonra kardeşim sağolsun pert etti Genişletmek için tıkla ... 1.6 atmosferikti değil mi yazılım atılıyor muydu onlara ?
__xXx__' Alıntı: ikinci jenerasyonların 1,6 benzinlisi vardı bende motoru ile bayağı uğramıştım golfler meganlar yaklasamiyordu bile sonra kardeşim sağolsun pert etti Genişletmek için tıkla ... 1.6 atmosferikti değil mi yazılım atılıyor muydu onlara ?
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Good geceler guys, sonra see hoşçakalın. Genişletmek için tıkla ... abi mükemmelsin ya
OttomaN TigeR' Alıntı: Good geceler guys, sonra see hoşçakalın. Genişletmek için tıkla ... abi mükemmelsin ya
MrTech Üye TheFenomen' Alıntı: Passat da ağır abi arabasıdır ha uçmuştur fiyatları bakmadım ama Genişletmek için tıkla ... Abi cok rahat, konforlu felan cok hosuma gidiyor da araba surmeyi ogrenmeden babam izin vermez. Ogrenmem lazim.
TheFenomen' Alıntı: Passat da ağır abi arabasıdır ha uçmuştur fiyatları bakmadım ama Genişletmek için tıkla ... Abi cok rahat, konforlu felan cok hosuma gidiyor da araba surmeyi ogrenmeden babam izin vermez. Ogrenmem lazim.
Enes Üye MrTech' Alıntı: Abi cok rahat, konforlu felan cok hosuma gidiyor da araba surmeyi ogrenmeden babam izin vermez. Ogrenmem lazim. Genişletmek için tıkla ... Kızlar bile ehliyet alıyor uçurman lazım
MrTech' Alıntı: Abi cok rahat, konforlu felan cok hosuma gidiyor da araba surmeyi ogrenmeden babam izin vermez. Ogrenmem lazim. Genişletmek için tıkla ... Kızlar bile ehliyet alıyor uçurman lazım